Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Hanychová priznala NEVERY v manželstve: Prachařa PODVÁDZALA... Ale môže si za to sám!

(Zdroj: Instagram A.H./J.P.)

PRAHA - Manželstvo Jakuba Prachařa (40) a Agáty Hanychovej (39) stroskotalo v roku 2019, o rok neskôr sa dvojica oficiálne rozviedla. Kontroverzná Češka si však aktuálne na vzťah s hercom opäť zaspomínala v podcaste, ktorý má s Ornellou Koktovou (31). Priznala, že ho podvádzala... Ale môže si za to vraj on sám!

Galéria: Agáta Hanychová

Agáta Hanychová je známa svojou prostorekosťou. Servítky pred ústa si nedáva ani v podcaste Agáta a Ornella show, v ktorej rozoberá témy rôzneho druhu. Aktuálne si zaspomínala na manželstvo s hercom Jakubom Prachařom. To v roku 2020 skončilo rozvodom a odvtedy dvojica nedokáže nájsť spoločnú reč. Dôvodom budú zrejme aj Agátine nevery. 

Tie teraz kontroverzná Češka pred celým národom priznala. „Keď sa rozvádzaš a bohužiaľ si v tom vzťahu bola preukázateľne neverná, čo v mojom prípade bolo bohužiaľ vytlačené na titulkách niekoľkých novín a časopisov...“ zahlásila Agáta. Na čo sa Ornella opýtala, či hovorí pravdu. „Akože či som Prachařovi zahýbala? Áno. Ale mohol si za to sám!“ šokovala. 

Na rozvodové konanie vraj Jakub priniesol všetky titulky a články, ktoré zachytávali Agátinu neveru. „Ja na to, či im mám povedať, kedy ma začal podvádzať on? Že to robil lepšie a v tajnosti, neznamená, že to nerobil!“ zahlásila Hanychová. Práve nevery jej manžela ju priviedli k obrovskej žiarlivosti. A tak keď chodil natáčať na Slovensko, musel Agáte natáčať celú hotelovú izbu. 

To aby sa uistila, že v nej neschováva milenku. „Pretože som bola žiarlivá a on ma hrozne podvádzal,“ pokračovala Hanychová. V tom období sa špekulovalo o jeho romániku so slovenskou herečkou Dianou Mórovou, s ktorou sedí v porote Česko Slovensko má talent. No Agáta mala manželovi prísť aj na pomer s hereckou kolegyňou Kristýnou Leichtovou. 

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu