Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vzťah Nely Pociskovej a Tůmu poznačený zvláštnou ÚCHYLKOU… Zo začiatku mu to vadilo, no potom si ZVYKOL!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram N.P.)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Nela Pocisková odhalila svoje súkromie s hercom Filipom Tůmom. Muzikálová hviezda sa priznala k tejto nevšednej úchylke. Kto by to bol na ňu povedal.

Vzťah Nely Pociskovej a Tůmu poznačený zvláštnou ÚCHYLKOU… Zo začiatku mu to vadilo, no potom si ZVYKOL! (Zdroj: Ján Zemiar)

Pre verejnosť je známa nielen ako muzikálová diva, ale taktiež s obľubou obsadzovaná herečka v slovenských seriáloch. Okrem toho dávnejšie okúsila aj tanečný parket markizáckeho Let’s Dance a v roku 2010 sa stala aj kráľovnou spomínanej šou. A tak si nemohla nechať ujsť ani veľkolepé finále 9. ročníka. 

Galéria: Galéria Nela Pocisková

V našom rozhovore sme si s Nelou zaspomínali nielen na jej obdobie finálového večera, ale taktiež nám prezradila to, ako sa cítila v porotcovskom kresle a takzvane v úlohe kata. „To bolo hrozné, teda poviem úprimne, ja by som radšej od rána do večera spievala, hrala, tancovala. Hocičo iné, ako si sadla do tej poroty a mala na starosti nejaké hovorené slovo v priamom prenose a hodnotila svojich kolegov, kamarátov, fantastických umelcov,“ uviedla Nela. Nuž, zdá sa, že jej to vôbec nebolo po chuti, o čom svedčia aj jej ďalšie slová. 

„Ja som mala hrozný stres. Mne by si sa krvi nedorezal a ja som to naozaj veľmi prežívala,“ poznamenala herečka a následne sme sa dostali aj k tomu, čo si tak rada užíva vo svojom súkromí a tu to prišlo a svojím priznaním nás poriadne zaskočila. „Vieš čo milujem, ja milujem byť sama. Tak to je asi dosť taká úchylka, ale ja proste milujem ísť proste niekam, kde som sama, či je to les, alebo naozaj hocijaké miesto,“ rozrozprávala sa umelkyňa.

A ako tento jej nevšedný stav vníma Filip? „On to vôbec nechápal zo začiatku nášho vzťahu. On to vôbec nevedel pochopiť. Myslím, že na začiatku sa dosť na to, nie že hneval, ale skôr bol taký, že sa urážal a mal pocit, že akoby nechcem byť s ním,“ prezradila Nela pre Topky.sk. Viac o tom, ako to aktuálne majú nastavené a oveľa viac, sa už dozviete z nášho videa vyššie. 

Nela Pocisková
Zobraziť galériu (2)
Nela Pocisková  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu