Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

CAR AT Festival: Extravagancia motorov a hudby oživí Letisko Trenčín

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Car At Festival)

Po prestávke sa najväčší motoristický festival na Slovensku vracia na scénu, a to s výbušnou energiou a novými zážitkami, ktoré prekonajú všetky očakávania. Od 14. do 16. júna sa Letisko Trenčín stane epicentrom zvuku motorov, vizuálnych potešení a hudobných hitov.

Naším cieľom je poskytnúť nezabudnuteľný zážitok a prísť s niečím novým a inovatívnym“, povedal Jozef Knopp, CEO projektu a jeho slová znejú odhodlane. Tento rok sa festival vracia s novou dávkou inovácií, prekračujúc hranice toho, čo sme doteraz poznali. Nebudú chýbať Show & Shine: Súťaž o najkrajšie upravené vozidlá festivalu, kde sa stretnú tuningové šperky z celej Európy. Young Timers: Staršie vozidlá s kultovým statusom, zrenovované a vylepšené do podoby, akú sme si pamätali z nášho detstva. Oldtimers: Prehliadka vzácnych veteránov, ktoré sú z lásky zreštaurované a opravené. Motorky: Raritné dvojkolesové trhače asfaltu, od supersport po custom bikes.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

CAR AT Festival: Extravagancia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Car At Festival)

Samozrejmosťou sú koncerty HEX, Majk Spirit, AC/DC revival, Limp Bizkit revival a iné zábavky ako dronová show, kaskadérska show, vodíkové auto, mirror man, zábavné hry aj elektroautá aj pre malých motoristických nadšencov. Na CAR AT Festivale uvidíte desaťmetrovú obriu sochu Ironmana, ktorá váži neuveriteľných 40 ton!

Tento rok festival sľubuje viac vzrušenia, viac inovácií a viac nezabudnuteľných zážitkov pre všetkých nadšených motoristov a fanúšikov adrenalínových športov. Príďte a zažite neuveriteľný víkend plný vášne pre auto-moto šport a hudbu na Letisku Trenčín!

Vstupenky na Predpredaj.sk.

-reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu