Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Ťažká zrážka cyklistu a traktora: Zasahoval vrtuľník, cestu k hraničnému priechodu uzavreli!

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

SENICA – Ďalšia tragédia na cestách. Pri obci Moravský Svätý Ján došlo v sobotu k zrážke cyklistu a traktora. 46-ročný muž skončil v opatere lekárov, do nemocnice ho musel transportovať vrtuľník. Polícia teraz hľadá svedkov udalosti.

„K dopravnej nehode malo prísť krátko pred 07:00 h ráno. 68-ročný traktorista mal na križovatke odbočovať doľava, keď z doposiaľ nezistených príčin zachytil 46-ročného cyklistu,“ uviedla polícia. Muž pri zrážke utrpel viaceré vážne zranenia, s ktorými ho museli leteckí záchranári urýchlene previezť do bratislavskej nemocnice.

archívne video 

Odstrašujúce video! Cyklista vletel priamo pod električku, zrážku neprežil (Zdroj: FB/Milan Hollý)

Policajti na mieste podrobili rakúskeho vodiča traktora aj zraneného cyklistu dychovým skúškam, ktoré mali negatívny výsledok. Cestu I.triedy, na križovatke s cestou na hraničný priechod Hohenau, však museli z dôvodu pristávania vrtuľníka, na niekoľko minút úplne uzavrieť.

Presné príčiny nehody policajti naďalej vyšetrujú. O pomoc prosia aj verejnosť. „Ak ste sa v danom čase pohybovali v okolí miesta nehody a incident ste videli, prípadne máte priebeh nehody zaznamenaný na kamere, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Senici, zavolajte na bezplatné číslo 158, alebo nám napíšte súkromnú správu na náš FB,“ uviedli.

Viac o téme: NehodaCyklistaZrážkaTraktorPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu