Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Doprajte svojej rodine menej vášho stresu

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: iStock)

Sú dni, kedy sa skrátka veľmi nedarí. Každý deň je malý boj a večer malé víťazstvo, pokiaľ sme zvládli prekonať všetky malé i väčšie neplánované ťažkosti. Poznajú to najmä rodičia – s deťmi niekedy tak trochu platí heslo, že čokoľvek sa môže pokaziť, pokazí sa. Čím viac sa človek ponáhľa, tým väčšia je dopravná zápcha. Čím viac potrebujete, aby boli deti práve teraz poslušné, tým viac neposlúchajú. Potrebujeme na to veľa sily a motivácie. Namiesto toho niekedy prichádza nervozita, podráždenosť a pocit vyhorenia.

Dopravné zápchy. Detské choroby. Home-office a okolo neposedné malé deti. Rozbitý pracovný notebook, zabudnutý lekár, dve porady alebo rokovania v jeden čas. Máte iba jedny nervy. Jedny… zatratené… nervy. A deti vás potrebujú, rovnako aj váš partner či rodičia. Chce s vami hovoriť učiteľka vášho syna. A vy cítite, že už je toho na vás veľa. Ale nechcete byť podráždení a nepríjemní na svojich blízkych. Radi by ste stres zvládali dobre, ale často v tom možno zlyhávate. Ale čo keď to ide aj ľahšie?

Nie ste v tom sami!

Stres ale nemusí byť nutne vaša chyba či nedostatok trpezlivosti. Stres dopadá každý deň takmer na každého. Možno len máte rovnaký problém ako veľa ľudí na Slovensku. A tým je nedostatok horčíka, ktorý je bežným zdravotným problémom. Našťastie sa dá veľmi jednoducho riešiť. Niektoré situácie neovplyvníme, ale môžeme ovplyvniť našu reakciu na ne.

Prečo je horčík taký skvelý?

Doprajte svojej rodine menej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: iStock)
Sme si vedomí, že by sme potrebovali to a ono. Športovať, odpočinok, čas pre seba a na svoje záľuby. Lenže kde na to vziať čas, odhodlanie, ako prekonať pocit fyzickej aj duševnej únavy? Určite všetci vieme, že potrebujeme zdravú stravu plnú vitamínov a minerálov. Zlou správou je, že ani to niekedy nestačí, aby boli saturované úplne všetky potreby nášho tela. Je známe, že pomerne problematicky získavame rôzne druhy vitamínov a minerálov a medzi nimi predovšetkým horčík, ktorý je zodpovedný okrem iného práve za duševnú pohodu. Jeho dostatok nám umožňuje lepšie reagovať na stresové situácie. Môžeme ho získavať stravou, ale nemusí to bohužiaľ stačiť. Potom prichádza na rad pomoc ako napr. Magne B6 ® tbl obd. Pomáha práve pri nedostatku horčíka, ku ktorému môže dôjsť pri rôznych situáciách – napríklad po intenzívnej fyzickej námahe, pri chronickom strese alebo pri nedostatku spánku.

Máte príznaky? Otestujte sa

Doprajte svojej rodine menej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: iStock)
Pokiaľ cítite stres, nervozitu, podráždenosť, časté zmeny nálad, alebo snáď dokonca máte pocit duševného vyhorenia, je dobré vedieť, ako postupovať. Sú to príznaky nedostatku horčíka. Medzi ďalšie môžu patriť svalové kŕče, tŕpnutie, únava, pocit nevyspatia, svalová slabosť a napríklad aj mierna úzkosť. Urobte si test, ako na tom s vašim horčíkom ste. A ak ho máte nedostatok, zmierniť príznaky môžete jednoducho tým, že si vezmete Magne B6® tbl obd. S Magne B6® tbl obd môžete ľahšie čeliť každodenným výzvam.

Magne B6® tbl obd chráni nielen rodičov pred duševným vyhorením, takže nech sa stane čokoľvek, ste na to pripravení! Zodpovednosť znamená starať sa aj o svoje duševné zdravie tak, aby ste pre svojich blízkych boli v pohode.

TU SA MÔŽETE OTESTOVAŤ V NAŠOM MAGNETESTE.

MAGNE B6® tbl obd je liek na vnútorné použitie, na liečbu príznakov nedostatku horčíka v tele. Čítajte pozorne písomnú informáciu pre používateľa.

MAT-SK-2400123-1.0-05/2024

Doprajte svojej rodine menej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SANOFI)

Einsteinova 24

851 01 Bratislava

Slovenská republika

Tel.:(+421) 233 100 100

E-mail: recepcia@sanofi.com

Viac o téme: PR článok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame


Zdravie

Výživa

Chudnutie

Kvízy

ZO ŽIVOTA

MAMA A DIEŤA

Zoznam ambulancií
Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu

Lifestyle

Článkov: 9