Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Letuška opísala najodpornejšie veci, ktoré robia cestujúci na palube: Začnete si nosiť vlastný toaletný!

(Zdroj: Getty Images)

DALLAS – Cher Killoughová z Dallasu pracuje ako letuška už päť rokov. O postrehy zo svojej práce sa začala deliť na TikToku. Vo svojom nedávnom videu sa venovala trom potenciálne najhorším veciam, ktoré môžu pasažieri urobiť počas cesty lietadlom.

Cher Killoughová, ktorá žije v Dallase, pravidelne rozpráva svojim takmer 20 000 sledovateľom na TikToku veselé a poučné postrehy zo svojej práce. Jej najnovšia téma? Riešenie najodpornejších, najhorších a najdiabolskejších vecí, ktoré môžete urobiť v lietadle. Ako prvé Cher varovala pred uložením fľaše s vodou s akýmkoľvek množstvom tekutiny do hornej priehradky. „Myslím, že je to lákavé. Ak je napríklad vo vonkajšom vrecku batohu, je ľahké ju tam hodiť. Ale zakaždým tá fľaša s vodou – hneď ako vzlietneme – vytečie. Nielenže to zamočí tašky všetkých ostatných, ale voda pôjde prúdom a úplne sa vyleje na ďalšiu osobu,“ povedala. 

Po druhé, nenastupujte do lietadla, ak sa necítite dobre, alebo ak máte tráviace ťažkosti. „Stále sa stretávam s tým, že niekto nastúpi na palubu s vedomím, že sa necíti dobre,“ povedala. „A len čo sa dostaneme do nadmorskej výšky, cítia sa oveľa horšie a nekontrolovateľne zvracajú alebo z nich nekontrolovateľne vychádzajú iné veci,“ dodala Cher. Spomenula prípad muža, ktorý bol očividne chorý už pri nástupe do lietadla. Neskôr zvracal priamo na servisný stolík. „Kvôli nemu nedostal nikto jedlo ani pitie, pretože bolo pokryté zvratkami,“ spomína Cher. „Sme tu na to, aby sme sa o vás postarali, ak ste chorí. Ale pre vašu bezpečnosť, pohodu a pohodlie aj nás všetkých, je lepšie, ak sa rozhodnete pre neskorší let, keď sa budete cítiť lepšie,“ uviedla ďalej.

Tretia a posledná vec, ktorú Cher spomenula, sa týkala konkrétne mužov a ich kúpeľňových návykov. „Poslednou zo zlých vecí, ktoré môžete robiť, je chodiť na záchod počas turbulencie,“ vysvetlila. „Po prvé, nie je to bezpečné, ale o tom ani nehovorím. Muži, neverím vašej muške, keď sa lietadlo kolíše sem a tam,“ spresnila, pričom narážala na to, ako muži močia. „A práve preto hovorím, že rolky toaletného papiera sú tou najodpornejšou vecou v lietadle,“ dodala, čím vyvolala znepokojivý mentálny obraz toho, prečo sa zdanlivo nepoužitý toaletný papier môže javiť ako mokrý. 

V komentároch mnohí poukazovali na to, že niektoré z týchto problémov by mali riešiť letecké spoločnosti. „Vrecko na operadle sedadla sa musí rozšíriť natoľko, aby sa doň zmestila fľaša s vodou,“ argumentoval jeden z nich. Ďalší sa vyjadrili k Cherinmu bodu o nenastúpení do lietadla, ak vám je zle. Vyzdvihli, že nechcú prísť o náklady na cestovné. „Vracala som sa z Disneylandu a pred odletom som ochorela. Mala som 18 rokov a nemohla som si dovoliť preložiť cestu. Ale želám si, aby som mohla,“ uviedla komentujúca. Čo sa týka tretieho bodu, mnohí si vzali k srdcu Cherino varovanie pred nehygienickou situáciou s toaletným papierom. „Nabudúce si určite zbalím vlastný toaletný papier,“ napísal jeden z komentujúcich. 

Viac o téme: LietadloCestujúciLetuška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu