Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Modelka prestala jesť cukor, ľudia sú hotoví z toho, čo sa deje s jej bruchom: Neuveriteľné, aha!

(Zdroj: Instagram/karinairby)

QUEENSLAND – Bikini modelka a návrhárka Karina Irbyová z austrálskeho Queenslandu sa na Instagrame podelila o dva zábery svojho brucha. Svojim sledovateľom tak ukázala, čo sa stalo s jej telom, keď prestala konzumovať cukor. Ľudia sú v nemom úžase.

Tridsaťštyriročná modelka a návrhárka bikín Karina Irbyová ukázala svojim fanúšikom, ako veľmi sa mení jej brucho po tom, čo prestala konzumovať cukru. Na zábere, ktorý publikovala na Instagrame, vidno jej brucho o 19:00 večer. Po konzumácii cukru je viditeľne nafúknuté. Na ďalšom zábere, ktorý modelka zhotovila o 7:00 ráno nasledujúceho dňa, je vidieť jej dokonale ploché bruško. Uviedla, že keď konzumuje cukor, nadmerne ju nafukuje. To bol dôvod, prečo sa už viac ako 12 týždňov vyhýba akýmkoľvek sladkým jedlám a pochutinám.

„Tento víkend som si poriadne vychutnala sladkosti, čo vyústilo do dočasného nafúknutia a nepohodlia. Ale neľutujem, pretože verím v rovnováhu a užívam si život,“ uviedla Irbyová. Na záver svojim sledovateľom odkázala: „Len malá pripomienka, aby ste si oddýchli, zabavili sa a prijali všetko, čo život ponúka. Nedávajte príliš veľký dôraz na svoj vonkajší vzhľad. Pamätajte, že život si treba užívať naplno!“

Mnohí v komentároch uviedli, že s podobným účinkom cukru majú vlastnú skúsenosť. „Mám to tak isto, som naozaj nafúknutá, najmä keď jem veľa sladkých jedál, takže som úplne prestala jesť sladké. Len občas si doprajem, ale celkovo sa cítim lepšie, ako som prestala,“ uviedla jedna z komentujúcich.

„Je to skvelá správa, pretože takéto extrémne nafúknutie od rána do večera nie je normálne! Je to telo, ktoré nám hovorí, že niečo, čo jeme, narušuje črevá, čo rafinovaný cukor určite môže mnohým ľuďom spôsobiť,“ napísal ďalší.

Viac o téme: CukorBruchoModelka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu