Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mamička tvrdí, že jej dcéra počula v stenách príšery: To, čo objavili, pripomína scénu z hororového filmu!

(Zdroj: TikTok/classashley)

USA – Mamičku znepokojili slová jej dcéry, ktorá v stenách údajne počula príšery. Ako sa rýchlo ukázalo, v skutočnosti išlo o obrovský roj 50 000 včiel žijúcich v stenách domu. Keď zavolala na pomoc včelára, rýchlo zistila, že to ani zďaleka nie je všetko.

„Takto vznikajú nočné mory,“ napísala mamička Ashley v príspevku na TikToku. Video začína tým, že ukazuje perspektívu termokamery namierenú na stenu spálne jej dcéry, ktorá zobrazuje veľký oranžový pás vytvorený teplom úľa. Kamera sa následne zdvihne a  odhalí veľkú dieru v stene. Zrazu začnú po miestnosti lietať včely. „Keď vaša dcéra počuje ,monštrá‘ v stenách,“ opísala Ashley vo videu. „Ukázalo sa, že to bolo 50 000 bzučiacich včiel,“ dodala.

Zábery mnohých vystrašili a ďalších zaujímalo, ako sa mamička vysporiadala s takým obrovským rojom. Ashley v nasledujúcom videu vysvetlila: „Prvý deň: Včelár odstránil zo steny 20 000 včiel a viac ako 45 kilogramov plástu. Našiel kráľovnú a je schopný bezpečne preniesť úľ do nového domova.“ Na druhý deň včelár odstránil ďalších 20 000 votrelcov a utesnil stenu.

Keď sa ľudia pýtali, ako to, že si Ashley nevšimla, že pod jej strechou vzniká taká rozľahlá hmyzia metropola, odpovedala: „Stačí pár včiel a roj, ktorý možno ani nevidíte, aby ste sa stali domovom kolónie s 50 000 včelami.“ Ukázalo sa však, že ani zďaleka nie je koniec. V inom videu Ashley prezradila, že ďalší roj našli aj v iných stenách. Aby toho nebolo málo, poisťovňa uviedla, že škody neuhradí.

@classashley Day 4. Ready to close these walls and not have honey/bees all over everything. Beekeeper will thankfully be making an emergency appearance tonight #honeybees #savethebees #homerenovations #toddlersoftiktok #nightmarefuel #beegate ♬ walking on a dream by empire of the sun - sophie

Používatelia sociálnej siete ľutovali Ashley, že sa dostala do takejto nepríjemnej situácie. „Úprimne, radšej by som mal príšery v stene, ako mať 50 000 včiel,“ vyhlásil jeden z komentujúcich, zatiaľ čo ďalší napísal: „Plakal by som, keby som nevedel, že sú to včely.“ Iní sa podelili o podobné príbehy. „Toto sa stalo mojej kamarátke, až na to, že keď bola s manželom na večeri, strop sa zrútil nad ich posteľou a zasypal ich hlavnú spálňu včelami,“ opísal iný komentujúci.

Viac o téme: VčelyRojPríšery
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu