Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Muž opísal zvrátené praktiky vo väzení: Orálny sex v sprchách, väzni si predajom drog zarobia aj 10-tisíc eur!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Conor Gogarty/Getty Images)

WALES – S nástupom drog, násilia, sexuálnej deviácie a korupcie väzenskí dozorcovia vo väzení HM Prison Parc vo Walese úplne stratili kontrolu nad väzňami. Vnútri to údajne vyzerá ako na Divokom západe. Drogovo závislí väzni sa nevyhýbajú ani orálnemu sexu v sprchách.

Väzenie HM Prison Parcs sa stalo miestom úplného chaosu. Dozorcovia údajne privierajú oči pred obchodovaním s drogami. Mnohí drogovo závislí väzni sa dokonca nebránia orálnemu sexu v sprchách len preto, aby dostali syntetickú marihuanu, známu ako spice. Ide o psychoaktívnu látku spojenú s množstvom tragických úmrtí, informoval The Guardian. Aby toho nebolo málo, bývalí zamestnanci povedali pre britský denník Wales Online, že kvôli nedostatku personálu väzenie nemá schopnosť správne sa postarať o väzňov.

Štyri zo šiestich nedávnych úmrtí údajne súvisí s drogovou činnosťou za mrežami. Nemenovaná bývalá zamestnankyňa pre Wales Online povedala: „Väzenie bolo nakoniec riadené väzňami, pričom dôstojníci boli platení, aby priniesli pašované predmety.“ Drogovú epidémiu tak všetci zamietli pod koberec. Väzenie v súčasnosti prevádzkuje kontroverzný bezpečnostný gigant G4S, ktorý bol v minulosti kritizovaný za riadenie iných väzníc a jednotiek pre mladých páchateľov. V reakcii na škandál hovorkyňa uviedla, že väznica má komplexnú drogovú stratégiu na zníženie ponuky a dopytu vo väznici. „Veľká väčšina našich zamestnancov je pracovitá a čestná,“ dodala.

Väzeň, známy pod pseudonymom Phil, neveril vlastným očiam, keď sa prvýkrát ocitol v tomto väzení. „Bol som svedkom toho, ako k nám prišli drony, aby zhodili balíky, ale drvivú väčšinu vecí priniesol personál. Trochu kartónu alebo papiera nasiaknutého tekutou drogou sa predávalo za 50 libier (59 eur),“ prezradil pre britský denník. „Ak by ste mali na krídle 100 hárkov papiera, predali ste ich do hodiny. Jedného dňa najmenej 20 väzňov nemohlo hovoriť ani vstať. Väzni, ktorí sa starali o zásoby, zarábali viac ako 100 000 libier (11 8078 eur) ročne. Môžete zo seba urobiť veľmi bohatého muža tým, že budete vo väzení,“ priblížil Phil.

Drogovo závislí väzni, ktorí si nemôžu dovoliť platiť za drogy, údajne ponúkajú sexuálne služby v sprchách. Nemajú problém najmä s orálnym sexom. Hovorkyňa G4S s Philovými tvrdeniami nesúhlasí a povedala: „Nepoznávame obraz, o ktorom Phil rozpráva.“

Viac o téme: SexDrogyVäzenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu