Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

BIZÁR ruskej armády: Autobus plný vojakov HAVAROVAL cestou na front! VIDEO Skončil prevrátený mimo cesty

Ruskí vojaci, ktorí sa presúvali v autobuse na front, havarovali kúsok od ukrajinských hraníc vo Voronežskej oblasti. Vozidlo, ktoré do nich vrazilo, na mieste zhorelo.
Ruskí vojaci, ktorí sa presúvali v autobuse na front, havarovali kúsok od ukrajinských hraníc vo Voronežskej oblasti. Vozidlo, ktoré do nich vrazilo, na mieste zhorelo. (Zdroj: X/Devna)

VORONEŽ – Vojna na Ukrajine prináša so sebou rôzne príbehy. Na fronte sa vojaci postupne obmieňajú, k čomu využívajú rôzne formy dopravy. Jeden transport, ktorý mieril na Ukrajinu s ruskými vojakmi, však do cieľa nedorazil. Muži, ktorí sa už pripravovali na krvavé boje, skončili náhle mimo cesty.

archívne video

Nehoda policajného auta (Zdroj: Facebook)

Vojakov, ktorí mierili na front, postihla počas cesty dopravná nehoda. Autobus s 32 ozbrojenými Rusmi sa čelne zrazil s automobilom značky Volga. Informujú o tom Wiadomości.  

Zrážka s osobným vozidlom 

Autobus s 32 ruskými zmluvnými vojakmi sa čelne zrazil s autom značky Volga, spadol do priekopy a prevrátil sa. K incidentu došlo vo Voronežskej oblasti v Rusku len pár desiatok kilometrov od ukrajinských hraníc. Vojaci sa na front presúvali z mesta Ufa v Baškirsku. 

To po zrážke začalo horieť a o chvíľu vybuchlo. Za volantom mal sedieť vodič (†69), ktorý na mieste zahynul. Incident sa podarilo zachytiť na videu, ktoré koluje po sociálnych sieťach. Deväť vojakov utrpelo vážnejšie zranenia a museli byť prevezení do nemocnice. Zvyšným armáda poskytla náhradný autobus. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. 

Viac o téme: VojaciFrontPrepravaRuskoAutobusUfaVoronežVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu