Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Slávny spevák prežil poriadnu drámu: Vážna dopravná nehoda… Skončil celý od krvi!

(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Pred pár dňami prežil spevák Zach Bryan (28) vážnu dopravnú nehodu. O dramatickej situácii porozprávala jeho priateľka - hviezda sociálnych sietí Brianna Chickenfry (24), ktorá povedala, že sa ich auto niekoľkokrát prevrátilo a mali obrovské šťastie, že mali zapnuté bezpečnostné pásy.

Zach Bryan sa aj napriek mladému veku radí medzi najlepších country spevákov sveta. Na svojom konte má aj cenu Grammy a jeho tvorba má na Youtube stovky miliónov zhliadnutí. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne ako Something In The Orange či I Remember Everything.

Pred pár dňami však prežil poriadnu drámu. Počas cesty na svoj koncert bol totiž účastníkom dopravnej nehody, ktorá vyzerala poriadne vážne. V auto s ním bola aj jeho partnerka Brianna Chickenfry, ktorá o tejto dráme prehovorila na svojom profile na sociálnej sieti TikTok. Ani jeden z nich našťastie nemal žiadne vážne zranenia a Bryan aj napriek nehode svoju šou, na ktorú smeroval, nezrušil.

„Pred dvoma dňami sme mali so Zachom dopravnú nehodu. Naše auto sa niekoľkokrát prevrátilo a všetko sa rozbilo. Vďaka Bohu, že sme mali pásy. Bolo tam veľa krvi a naše zranenia mohli byť vážne. Dokonca sme sa jeden s druhým lúčili. Zacha museli záchranári zašívať. Bolo šťastie, že nemal zasiahnutú tepnu. Bola to veľká nehoda, ale sme v poriadku a šťastní, že žijeme," povedala Chickenfry.

Viac o téme: Zach Bryan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu