Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

David Copperfield čelí nechutným obvineniam zo sexuálnych útokov: Svoje obete mal zdrogovať a zneužiť!

David Copperfield Zobraziť galériu (2)
David Copperfield (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lieta v obrovských problémoch. Legendárny americký kúzelník David Copperfield (67) čelí vážnym obvineniam z toho, že mal sexuálne obťažovať a napdnúť viac ako desiatku žien.

Počas včerajšieho dňa priniesol The Guardian šokujúce výpovede žien, ktoré kúzelníka obvinili zo sexuálneho obťažovania. Minimálne 3 z nich mal navyše zdrogovať a následne zneužiť. 

Pre spomínané noviny sa vyjadrilo až 16 žien a ďalšie 3 z nich tvrdia, že sa ich počas vystúpení na pódiu nevhodne dotýkal. Všetky incidenty sa mali odohrať medzi rokmi 1980 a 2014 a niektoré z obetí mali byť neplnoleté.

Jedna zo žien povedala, že ju v 90-tych rokoch Copperfield spoločne s kamarátkou pozval na drink. Po tom, ako ho dopili, sa však začali cítiť fyzicky zle a niekoľkokrát odpadli. Keď sa prebudili, tak sa ocitli na hotelovej izbe nahé a obe mal sexuálne zneužiť.

Pre magazín ET sa k celej situácii vyjadril aj právnik Copperfielda. „Každý, kto ho pozná, tak vie, že tieto obvinenia sú úplný opak toho, kým David naozaj je. Niekoľkokrát riskoval svoju kariéru, aby zachránil ženy pred násilníkmi. Väčšina týchto historických obvinení už boli v minulosti zverejnené a sú rovnako nepravdivé, ako boli aj vtedy," uviedol právny zástupca.

David Copperfield
Zobraziť galériu (2)
David Copperfield  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: David Copperfield
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu