Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Bolestné priznanie známej herečky: Opísala boj s anorexiou... Chcela som, aby mi trčali kosti!

Christina Applegate Zobraziť galériu (2)
Christina Applegate (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Pre známu herečku Christinu Applegate (52) patrila úloha v seriáli Ženatý so záväzkami medzi prelomové v jej kariére. V najnovšom rozhovore však priznala, že počas natáčania trpela anorexiou.

S americkou herečkou sa život vôbec nemaznal. Applegate totiž v minulosti prekonala rakovinu a momentálne bojuje so sklerózou multiplex, ktorá významne ovplyvňuje jej život. O detailoch choroby však hovorí veľmi otvorene a bojuje s ňou najlepšie, ako vie.

Málokto však vie, že vážne zdravotné problémy musela riešiť aj v mladom veku. V najnovšom rozhovore prezradila, že počas natáčania seriálu Ženatý so záväzkami, ktorý naplno rozbehol jej hereckú kariéru, bojovala s anorexiou. 

„Bolo to hrozné mučenie. Dlhé roky som si odopierala jedlo. Moja mama bola veľmi súťaživá. Ak som mala pod 50 kilogramov, tak sa mi pýtala, ako sa mi to podarilo. Stalo sa to, lebo som mala poruchu príjmu potravy. Boli dni, kedy som zjedla len 5 mandlí," uviedla Applegate vo svojom podcaste MeSsy.

Ak som pribrala, tak som nechcela vyjsť z domu a plakala som. To so mnou zostalo dlhé roky. Chcela som, aby mi trčali kosti, takže som nejedávala. Celý tím, ktorý na seriáli pracoval, sa o mňa bál. Hovorili mi, že vôbec nejem, ale ja som mala pocit, že som obrovská," doplnila herečka.

Christina Applegate
Zobraziť galériu (2)
Christina Applegate  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu