Piatok14. jún 2024, meniny má Vasil, zajtra Vít

Habera dostal ponuku z LET'S DANCE: Okamžitá reakcia... OSTRÝ "ODFAJČ" Markíze!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Stať sa súčasťou Let's Dance je snom mnohých známych tvárí zo slovenského šoubiznisu. Aj počas počas uplynulého ročníka niektoré celebrity priznali, že keď ich televízia Markíza oslovila s ponukou postaviť sa na parket, bez najmenšieho zaváhania ju prijali. No a potom tu máme aj také hviezdy, ktoré by do populárneho projektu nešli ani za nič. Napríklad taký spevák Pavol Habera...

Líder kapely Team prijal pozvanie do CitrónShow, ktorú moderuje hokejista Richard Lintner. Počas večera mu svojimi otázkami "sekunduje" aj Janka Slačková, no a tú zaujímal Haberov prístup k sociálnym sieťam. Keďže spevák je na Instagrame pomerne aktívny, pýtala sa, či niekedy nerozmýšľal nad tým, že v príspevku predvedie nejaký ten tanec a argumentovala skutočnosťou, že mnohí hudobníci sú pohybovo nadaní.

Galéria: Galéria Paľo Habera

„Príď niekedy na náš koncert. Tak sa nasmeješ," odpovedal Pavol a pokračoval. „Ja sa snažím v živote robiť veci, ktoré mi idú a s takýmito nohami nemôžeš tancovať. Do "O", normálne volejbalové výskoky, všetko... To skôr podľa mňa budem... Ja neviem čo," smial sa umelec a potom prezradil, že v minulosti už bol oslovený, aby bol súčasťou televíznej tanečnej šou.

„Už ma volali aj do českej tam, čo tancujú (Stardance, pozn. red). Aj do slovenskej - niekoľkokrát," podotkol, no a Lintner sa spýtal, koho mu ponúkali ako tanečnú partnerku. „To ani nehľadali," povedal s úsmevom spevák, ktorý vzápätí dodal, ako rýchlo produkciu z Markízy "odfajčil", keď mu zavolali „To bolo asi takéto, že: Dobrý deň, tu je Let's Dance... Nie!" dodal Habera, ktorý ešte ukázal, ako po rýchlom odmietnutí zložil telefón. Nuž, škoda. Ak by sa muzikant predsa len odhodlal a do Let's dance by nastúpil, o zábavu by bolo určite postarané! 

Habera dostal ponuku z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Let's DancePavol Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu