Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

9. kolo Let’s Dance: Loj skončil v KRVI a… TOTO sú FINALISTI!

Siedmy tanec v poradí predviedli Juraj Loj a Natália Horváthová. Táto dvojica sa o body poroty uchádzala s tangom. A ich famózne číslo dostalo konečne na nohy aj Ďurovčíka. Záver mnohých šokoval - Natália Juraja "zastrelila" a ten skončil celý od umelej krvi. Herec priznal, že išlo o jeho nápad a inšpiroval ho obľúbený mafiánsky film. „Ja som mala celý čas pocit, že ak neomdliem, tak potom neviem. Nádherné. Ja nemám slov," hapkala Vondráčková. „No... Toto je, že... To je presne to. Keď vy naložíte na seba. A potom sa to podarí. Je tam technika, výraz. Za nič sa neskrývate. Našlapané, efektné, vynikajúce. Takto to má vyzerať." velebil Loja Ďurovčík, ktorý otvorene povedal, že pre neho je hotový finalista. Nuž a bolo to tam - tento pár ako prvý v semifinále získal plný počet bodov - 40.

Juraj Loj a Natália
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

Posledným číslom pred prvou "vyraďovačkou" bolo samba trio v zložení Jakub Jablonský, Eliška Lenčešová a Ján Koleník. Kráľ tanečného parketu priznal, že v momente, kedy sa dozvedel, že bude tancovať s touto dvojicou, sa skoro od radosti zbláznil. A netreba dodávať, že v siedmom nebi bola najmä Eliška. Zrejme netreba dodávať, že po výkone tejto trojice stáli na nohách absolútne všetci a potlesk nie a nie útíchnuť. 

„Teraz už viem, čo bude môj životný sen. Raz si zatancovať sambu s Jankom Koleníkom," vyhlásila Helena Vondráčková, po čom sa herec hodil o zem a tváril sa, že odpadol. „Prepáčte, ja som vás ani nevidela, ja som sa dívala len na Janka. Takú lásku ako on má k tancu, ja prajem každému," priznala natešená Drexler. „Obidvaja. Obitraja! Boli proste skvelí. Boli ste úžasní. A teraz pozor, čo poviem. Bolo to celé fantastické," opustil sa aj Ján Ďurovčík. A nikoho neprekvapí, že toto úžasné číslo bolo ohodnotené na 40 bodov. 

9. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

Poradie v tabuľke pred ukončením diváckeho hlasovania vyzeralo takto: 

9. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

Po vyhodnotení diváckeho hlasovania a poradia v tabuľke diváci netrpezlivo čakali na to, ktoré dva páry postúpia rovno do finále. Zvyšné dva čakal súboj v tanci cha-cha. 

Viac o téme: SemifináleLet's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu