Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

9. kolo Let’s Dance: Loj skončil v KRVI a… TOTO sú FINALISTI!

Ďalšou sambou v trojici parket zodrali Natália Horváthová a Juraj Loj, doplnil ich Vratko Sirági. „Pri tejto zostave... Ako ste začali, tak znova. Ja si hovorím, že dám 11. Jak ste ma nažhavili! No ale... Neprešlo to. Čakal som od vás, že to bude také trošku viac... Vynikajúce, ale málo," skritizoval Ďurovčík, ktorý si za toto hodnotenie vyslúžil hlasné "fuuuj" od Heleny Vondráčkovej. „To je ťažké, lebo Vratko je vynikajúci tanečník, tancoval aj celý rok. Ale vy ste nezaostávali, Juraj," dodala Tatiana Drexler. Tento tanec porota ohodnotila na 36 bodov. 

Tabuľka po prvom kole tancov vyzerala nasledovne: 

9. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalší tanec večera bol quickstep v podaní Petry Dubayovej a Matyáša Adamca. „Urob pre mňa jednu vec. Choď domov a pozri si videá a pozri si prvé kolo ako si začínala. A ako si si ty zlepšila tanečný výraz," pochválil herečku Ján Ďurovčík. „Výraz, ten fofr, tá energia... Nádherné," vyjadrila svoju spokojnosť aj Helena Vondráčková a Tatiana Drexler podotkla, že sa jej páči, s akým úsmevom a ľahkosťou Petra tancuje, hoci robí úplne iné kroky ako jej tanečný partner Matyáš. Petra a Matyáš si vytancovali 35 bodov. 

Tretie samba trio bolo v rukách a nohách Anny Jakab Rakovskej, Jaroslava Ihringa a Janky Kovalčíkovej, ktorá to napokon z divadla predsa len stihla. A stálo to zato! Na nohy sa postavila aj väčšina poroty, na svojej stoličke zostal sedieť iba Ján Ďurovčík. „Ja si myslím, že to bol dobrý výkon. Boli ste aj synchrónni. Ako... Ja som s tým spokojná," vyhlásila Tatiana Drexler. „To bolo fantastické. Nikto nikoho nezatienil. Za mňa to bola najharmonickejšia choreografia zatiaľ... Každý telesný materiál bol tanečne využitý," tešila sa Adela Vinczeová. Pochvalou nešetril ani Ján Ďurovčík a dalo sa očakávať, že známky za tento tanec budú vysoké. A tak aj bolo. Skvelá samba si porotu získala na 38 bodov. 

9. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SemifináleLet's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu