Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

AKTUÁLNE Tragédia na Hrone! Aj posledná nádej zhasla: Vylovili oboch bratov

(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ŠAROVCE - V sobotu sa na priehrade pri Šarovciach v okrese Levice topilo niekoľko ľudí. Stalo sa to počas kúpania v rieke Hron a užívanie si slnečného dňa. Keď však náhle zosilnel prúd vody, všetkých siedmich ľudí strhol so sebou. Bratia z obce Lantov Marek (20) a Ján (22) boli medzi nimi a pomáhali topiacim sa kamarátom dostať na breh. Oni dvaja sa však už nevynorili a spustila sa po nich pátracia akcia. V utorok objavili telá oboch mladíkov.

archívne video

Zaplavený McDonald (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

V sobotu (8. 6.) sa v rieke Hron pri obci Šarovce topilo niekoľko ľudí, pričom piatim sa podarilo z rozbúrenej vody dostať do bezpečia. Bratia, ktorí pomáhali pri záchrane kamarátov, sa už nevynorili. Po bratoch sa spustila veľká pátracia akcia a všetci dúfali, že sa ich podarí ešte nájsť živých.

TV Noviny však štyri dni po nešťastí priniesli smutnú správu. V utorok mali hasiči podľa informácií TV Markíza vytiahnuť bezvládne telá mladíkov z vody pri mestskej časti Svodov, ktorá je súčasťou Želiezoviec. „Počas dnešného dňa boli v Želiezovciach v mestskej časti Svodov nájdené telá dvoch osôb mužského pohlavia bez známok života. Polícia ich totožnosť zisťuje,“ uviedla pre TV Markíza hovorkyňa nitrianskej polície Viktória Borloková.

Viac o téme: UtopenieHronŠarovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu