Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TÁTO banka má skvelú správu: MIMORIADNY ÚROK pre vaše úspory už po jedinom roku!

Mimoriadne úroky vždy potešia Advertoriál Zobraziť galériu (4)
Mimoriadne úroky vždy potešia (Zdroj: Getty Images)

Vývoj ekonomiky v posledných rokoch naznačuje, že Slováci začali aj pod vplyvom pandémie covidu zrejme viac šetriť. Prebiehajúca inflácia však peniaze uložené na bežnom účte pomaly znehodnocuje. V súčasnosti sa preto čoraz viac skloňuje slovo „investovanie.“ Je však vhodné naozaj pre každého?

Investovať peniaze dnes radí veľká časť odborníkov, veľa Slovákov však odrádza, že je to dlhodobá záležitosť. Peniaze sa v investičných fondoch zhodnocujú, avšak až v horizonte niekoľkých rokov,  preto je to ideálny spôsob napríklad ako si pripraviť finančný vankúš na dôchodok.

Čo v prípade, ak časť voľných peňazí budete potrebovať o rok či o dva, ale nechcete ich nechať na bežnom účte „zhltnúť“ inflácii? V takom prípade je dobré uvažovať o nejakom sporiacom produkte.  Napríklad o Viazanom vklade od Raiffeisen banky, ktorý vám teraz ponúka v rámci limitovanej ponuky s parádnym úrokom.

Parádny úrok, ktorý zaujme

Ide o jednoročný Viazaný vklad s výhodným úrokom až 3,5 % ročne, ktorý zhodnotí vaše voľné finančné prostriedky do 5000 EUR. Tento mimoriadny úrok 3,5 % ročne môžete získať, ak si spolu s ročným Viazaným vkladom otvoríte aj svoj prvý Parádny účet, ktorý má vskutku parádne výhody a za veľmi jednoduchých podmienok ho viete mať bez poplatku za vedenie.

Parádny úrok na termínovanom vklade vždy poteší
Zobraziť galériu (4)
Parádny úrok na termínovanom vklade vždy poteší  (Zdroj: Raiffeisen banka)

O vložené peniaze neprídete

Vložiť peniaze na Viazaný vklad od Raiffeisen banky sa oplatí, banka vám za voľné finančné prostriedky „zaplatí“ vo forme úrokov. Výhodou ešte je, že všetky svoje peniaze môžete kedykoľvek vybrať pred skončením viazanosti bez akéhokoľvek poplatku. Ak tak urobíte, úroky sa vám nepripočítajú. Banka vám však vráti plnú sumu, ktorú ste vložili, nemusíte sa tak obávať straty vložených peňazí.

Navštívte ktorúkoľvek pobočku Raiffeisen banky a využite túto skvelú príležitosť pre vaše úspory.

Spočítajte si výšku Parádneho úroku!

 

Advertoriál pripravený v spolupráci s Raiffeisen bankou.

 

 

Viac o téme: BankaRaiffeisen bankUrokyInflaciaTerminovany vkladViazany vkladDobre peniaze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu