Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vyhlásili víťazov súťaže o Najlepšiu ročnú správu

BRATISLAVA - Organizátori súťaže o Najlepšiu ročnú správu v kategórii obchodných spoločností a v kategórii neziskových organizácií vyhlásili v utorok víťazov jej ôsmeho ročníka.

Spomedzi 56 prihlásených obchodných spoločností bola v kategórii "printová ročná správa" najúspešnejšou spoločnosť Asseco, a.s. Bratislava a v kategórii "elektronická ročná správa" spoločnosť Slovak Telekom, a.s. Bratislava. Medzi 32 neziskovými organizáciami ako prvá skončila v kategórii "elektronická ročná správa neziskových organizácií" Komunitná nadácia Bratislava.

Druhé miesto v kategórii "printová ročná správa obchodných spoločností" patrí spoločnosti Prvá stavebná sporiteľňa, a.s. Bratislava a tretie miesto obsadila Komunálna poisťovňa, a.s. Bratislava. V kategórii "elektronická ročná správa obchodných spoločností" druhú priečku získala spoločnosť Železiarne Podbrezová, a.s. a tretie miesto patrí spoločnosti B.O.F., a.s. Bratislava. Ako druhá skončila medzi neziskovými organizáciami Nadácia otvorenej spoločnosti a tretie miesto v tejto kategórii patrí organizácii Junior Achievement Slovensko – Mládež pre budúcnosť.

Odborná porota aj v tomto roku v prípade printových ročných správ posudzovala informovanosť zainteresovaných strán o činnosti organizácie, finančnú časť a komunikačnú úroveň výročných správ. V prípade elektronických ročných správ hodnotili odborníci okrem spomenutých kritérií aj kvalitu internetovej stránky. Organizátormi súťaže sú INEKO, PR a reklamná spoločnosť SK-media a týždenník Trend. K odborným garantom súťaže patria audítorská spoločnosť KPMG Slovensko, poradenská spoločnosť Capgemini Slovensko, poradenská skupina Amrop Hever Global Executive Search a Fórum donorov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu