Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gerard Butler a Gary Oldman sú v ohrození života!

Gerard Butler a Gary Oldman sú v ohrození života! PR článok Zobraziť galériu (5)
Gerard Butler a Gary Oldman sú v ohrození života! (Zdroj: Bontonfilm)

Akčný triler Hunter killer: Neviditeľný zabijak s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe vracia na plátna žáner ponorkových trilerov plných akcie, osobných drám a napätia. Budúcnosť svetového poriadku leží v hlbinách ľadového oceánu, kam práve mieri špeciálna útočná ponorka, aby ovládla chladné vody. Ale nie je sama. V ďalších úlohách sa predstavia Gary Oldman, Common alebo Michael Nyqvist.

Hunter Killer, označenie pre útočnú ponorku s jediným cieľom - nájsť protivníka a zlikvidovať. Tichý zabijak, špeciálna jednotka v širokom svete pod hladinou.

Gerard Butler a Gary
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Severný oceán je miestom, kde studená vojna medzi západom a Ruskom nikdy neskončila. Mimo dosahu ľudských očí tú prebiehajú nebezpečné hry, provokácie a dokazovanie sily. Najmodernejšie nukleárnej ponorky na oboch stranách majú nepriateľa odstrašiť od útoku, ktorý by mal za následok rovnako strašnú odvetu.

Gerard Butler a Gary
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Hry ale skončili! Ruská ponorka pod hladinu pošle bez varovania svojho soka na dno. Nad hladinou potom zmizne ruský prezident a velenie nad armádou aj nukleárnym arzenálom sa ujíma nebezpečný generál s túžbou svoju mocnú armádu konečne použiť. Vojna už nie je len hrozba, vojna pomaly začína. Kým na súši uprostred nepriateľského územia má americké komando za úlohu zabezpečiť a zachrániť ruského prezidenta, pod hladinou je povolaná do akcie špeciálnej útočná ponorka s Gerardom Butlerom v úlohe jej kapitána. Musí využiť svoje dlhoročné skúsenosti podmorských hier na mačku a myš a dostať sa až do tyla nepriateľských vôd. V prípade nutnosti útočiť. Pri svojej misii v hlbinách nájde nečakaných protivníkov aj spojencov.

Gerard Butler a Gary
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Bontonfilm)

Gerard Butler spolu s režisérom strávili počas príprav filmu plné tri dni na palube ponorky USS Houston, aby tam čo najlepšie spoznali, ako prevádzka a život vo vojenskej ponorke skutočne vyzerá. Úloha kapitána Andropova sa stala jednou z posledných postáv, ktorú na plátne hrá už nebohý Michael Nyqvist.

Akčný thriller prichádza do kín už vo štvrtok, 8. 11. 2018!

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu