Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Oskaroví animáci v Bratislave!

Týždeň oskarových animákov
Týždeň oskarových animákov

Autokino Zlaté piesky, ako jediné Autokino v Bratislave, prináša svojim fanúšikom filmový zážitok pod holým nebom už celých 11 týždňov a stále zadarmo. Svoje premietanie odštartovalo 1. Mája tohto roku a diváci ho môžu navštevovať pravidelne každý utorok, štvrtok a sobotu, vždy o 21:30 hod. na parkovisku Shopping Palace Zlaté piesky.

Stačí len zaparkovať a naladiť si rádio na frekvenciu 91,0 FM. Vďaka širokému a pestrému výberu filmov a rozprávok, si naozaj každý divák Autokina Zlaté piesky nájde ten svoj žáner, pri ktorom si oddýchne a vychutná jedinečný zážitok v pohodlí svojho auta.

Ako už je zvykom, Autokino Zlaté piesky prináša svojim priaznivcom každý mesiac špeciálny tematický týždeň. Ani v mesiaci Júl tomu nie je inak. Keďže majú školáci už prázdniny, prevádzkovatelia autokina sa rozhodli zaradiť na tento mesiac špeciálny „Týždeň oskarových animákov“. Už v najbližších dňoch prichádzajú na plátno autokina animované postavičky, ktoré pobavia malých aj veľkých divákov.

V utorok 20.7. vám roztomilý upratovací robot „Wall-E“ ukáže, ako sa dokáže aj v roku 2700 beznádejne zamilovať do lietajúcej robotky s inej planéty Eve. Vo štvrtok 22.7. sa premieta rozprávka „Hore“, v ktorej 78-ročný starček Carl zanechá svoj kľudný život na vidieku a vydá sa spolu s 8-ročným prieskumníkom na návštevu exotických a bizarných miest.

Týždeň oskarových animákov ukončí v sobotu 24.7. úspešná komédia z prostredia parížskej kuchyne „Ratatouille“. Je to príbeh snívajúceho potkana Remyho o tom, že sa stane vyhláseným kuchárom v parížskej päťhviezdičkovej reštaurácii. Remy sa spoločne s nešikovným vynášačom kuchynských odpadkov Linguinim vydajú za svojim cieľom, stať sa najvyhľadávanejším kuchárom v Paríži.

Tak neváhajte a vezmite celú svoju rodinku do Autokina Zlaté piesky na Týždeň oskarových animákov a doprajte si jedinečný zážitok pod holým nebom. Viac informácií o programe autokina nájdete na stránke www.autokinozlatepiesky.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu