Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úspešná talk show Evy Černej spojí spisovateľku, motivátora aj Simu Martausovú v Devíne

Talk show Evy Černej – Štátne divadlo Košice PR článok Zobraziť galériu (4)
Talk show Evy Černej – Štátne divadlo Košice (Zdroj: Archív Evy Černej)

Publikum sa konečne dočkalo a Eva Černá prichádza so svojou talk show “Žiť život s vášňou” aj do Bratislavy. Na ďalší diel výnimočnej talk show si Eva Černá pozvala opäť zaujímavých hostí. Nahliadnite aj vy do života hostí ako Oľga Feldeková, Peter Casanova a charizmatická Sima Martausová, už 19.6. v hoteli Hradná Brána.

Priestor vybrala doslova symbolický. Hrad Devín je symbolom Slovanov, dýcha tu história bytia, boli tu Kelti i Rimania a hotel Hradná brána poctila svojou náštevou vznešená Britská kráľovná Ažbeta II. aj jeden z predstaviteľov ľudskosti Sir Nicolas Winton. V Devíne stojí aj symbol našej slobody, preto je mi cťou mať talk show práve tu.”

V hoteli Hradná Brána, ktorý stojí priamo pod hradom Devín, Eva Černá ako moderátorka privíta svojich hostí. Prvú dámu humoru na Slovensku, prozaičku, spisovateľku, dramaturgičku či glosátorku, Oľgu Feldekovú, ktorú väčšina pozná z televíznych obrazoviek. Oľga je však tiež dámou s veľkým srdcom, ktorá prechádza svoju životnú cestu s úsmevom jej vlastným. Oľga Feldeková vydala niekoľko nádherných kníh, ktoré nesú jej výnimočný rukopishumor, s ktorým sa isto narodila. Tiež však žije život manželky i matky piatich detí a prechádza životnými situáciami ako my všetci. Napriek všetkému jej úsmev neschádza z tváre, čo je najlepší predpoklad byť súčasťou Talk show “Žiť život s vášňou”. Desiatky rokov stojí ako manželka a partnerka pri významnom slovenskom básnikovi a dramatikovi, Ľubomírovi Feldekovi.

Eva Černá a Andy Winson
Zobraziť galériu (4)
Eva Černá a Andy Winson  (Zdroj: Archív Evy Černej)

Peter Casanova je český úspešný motivátor a zakladateľ projektu First Class, ktorý zahŕňa vydavateľstvo a prepracovanú webovu stránku, prostredníctvom ktorých Peter Casanova oslovuje čitateľov a fanúšikov, ktorým zanecháva svoje rozhovory a odkazy, ktoré sú pomocou ľuďom na ich ceste životom. Peter Casanova je autorom bestsellerov 250 zákonov lásky, Dvanásť sŕdc, 100 najkratších ciest k Tebe. Je rovnako tvorcom dvojmesačníka FC. Peter si našiel tisíce fanúšikov v Čechách i na Slovensku pre svoju úprimnosť a schopnosť podať i zložité životné diania s ľahkosťou jemu blízkou. Keďže úspechy dosiahol i v rámci biznisu, jeho osobná cesta je inšpiráciou pre mnohých a Peter Casanova sa rád o kroky počas svojej cesty delí i cez projekt BusinessLeaders.cz či prostredníctvom podnikateľskej akadémie. O jeho príbehu aj hlbokých myšlienkach zo života sa podelí v Talk show Evy Černej 19.6. 2019 v Bratislave.

Talk show Evy Černej – Hotel Elizabeth Trenčín
Zobraziť galériu (4)
Talk show Evy Černej – Hotel Elizabeth Trenčín  (Zdroj: Archív Evy Černej)

Sima Martausová
Obohatením večera je úspešná speváčka, skladateľka a divadelná herečka Sima Martausová, ktorej piesne iste prispejú k povznášajúcemu večeru talk show Evy Černej. “ Sima je anjelskou spievajúcou bytosťou, ktorá nás vezme svojim spevom podstatne vyššie nad oblaky, pretože každá jej skladba je povnášajúca a hladiaca každého človeka zvlášť, sama sa prejavuje s láskou cez svoje vášne.” Vraví Eva.
Sima Martausová je čerstvou držiteľkou ocenenia OTO, ako aj mnohých ďalších. Miluje hory a sneh, miluje ľudí a ako napísala na svojom webe, miluje toho kto ich stvoril. Sima vyštudovala divadelné umenie a diváci si ju pamätajú aj ako skvelú divadelnú herečku, členku Radošinského naivného divadla. Spieva to čo žije, je uveriteľná lebo je sama sebou a aj preto si jej tvorbu i ju ľudia zamilovali. Sima v talk show Evy Černej ...žiť život s vášňou... 19.6.2019 o 19.30 hotel Hradná brána-Devín.

Krásne, hlboké a zmysluplné myšlienky bude môcť aj od tohto vzácneho muža čerpať publikum 19. júna v Talk show Evy Černej v hoteli Hradná brána pod Devínskym hradom.

Vstupenky nájdete na Predpredaj.sk.

Úspešná talk show Evy
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Archív Evy Černej)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu