Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Úspešná talk show Evy Černej vás dovedie k zamysleniu aj zabaví

PR článok Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Eva Černá)

Na ďalší diel výnimočnej talk show „Nad oblakmi je vždy slnko, alebo žiť život s vášňou“ si Eva Černá pozvala opäť zaujímavých hostí. Okrem stáleho hosťa, spisovateľa a motivátora, Mikuláša Štefana prijala pozvanie aj spevácka legenda Marcela Lajferová, košický kňaz Peter Gombita a miláčik divákov Milan “Junior” Zimnýkoval. Eva Černá nahliadne do života svojich hostí 7.4. v Košiciach.

Eva Černá buduje impérium lásky a pochopenia cez svoje projekty. “Láska je v prvom rade to čo nám chýba a bez nej život nie je možný, aspoň nie taký, aký chceme všetci.” Eva prišla s konceptom inšpiratívneho žánru, ktorého výsledkom je doviesť ľudí k zamysleniu sa nad ich evolučnou cestou. So svojou úspešnou talk show naplnila sálu v trenčianskom hoteli Elizabeth a  tiež historické Štátne divadlo v Kočiciach, kde sa v apríli opäť vráti. 

Úspešná talk show Evy
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Eva Černá)

Chcieť byť láskyplným, vyrovnaným človekom, žijúcim v láske k sebe i k druhým v absolútnej spokojnosti a žičlivosti, to považuje Eva Černá za kľúčové pre ďalšiu budúcnosť a absolútne trendy záležitosť.

Tento koncept vedie dvoma linkami. Talk show, ktorej cieľom je ľudí zabaviť, ale tiež motivovať žiť kvalitnejší život no najmä pomôcť im pochopiť svoju cestu. Vnímať rôzne situácie, ktoré k nám prichádzajú, ako výzvu, prijať ich a riešiť, prípadne sa s nimi vyrovnávať a spracovať, aby sme sa nakoniec vedeli transformovať na lepšiu verziu vlastného ja.

Záznam z talk show Evy Černej

Záznam z talk show Evy Černej

Stálym hosťom talk show je lekár, motivátor a spisovateľ Mikuláš Štefan, ktorý napísal spirituálnu knihu Odkaz slnečnice a v talk show zobral na seba pozíciu glosátora zo spirituálneho sveta.

Pozvanie na debatu do krásneho Košického divadla prijala aj spevácka legenda Marcela Lajferová, ktorá zaspieva svoje šlágre, s ktorými si vyspievala nie len Bratislavskú lýru. Je to inšpiratívna dáma, ktorá napísala niekoľko kníh a jej život je bohatý na rôzne výzvy.

Košický kňaz Peter Gombita, ktorý zasvätil svoj život najchudobnejším, aby tak upozornil na chudobu, ubehol 1550 km z Košíc až do Ríma.

Milan “Junior” Zimnýkoval, miláčik divákov, vždy usmiaty mladý muž, ktorý je srdcom východniar, milovník folklóru no najmä pozitívny človek, ktorý má čo odovzdať publiku.


Vstupenky na talk show Evy Černej 7.4. v Košiciach nájdete na Predpredaj.sk

Úspešná talk show Evy
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Eva Černá)

Eva vie čo ľudí trápi, pretože jej cez život prešlo mnoho ľudských príbehov, ktoré riešila. “Každý z nás počas života kráča k evolúcii seba, avšak väčšina netuší, že to čo žijeme evolúciou môže byť, pričom stačí otvoriť oči. V istom životnom období je však dôležité prevziať zodpovednosť za svoj život, dokonca aj za pocity, ktoré máme, ktoré nám robia diskomfort počas života, pochopiť ich a začať upratovať. Úžasným nástrojom ako spracovať staré je cesta sebarealizácie cez tvorivosť. 

Objaviť svoje vášne a cez ne svoje vnútorné ja, presnejšie, vnímať svojou dušu.”

Rozhodnutie chcieť na sebe vedome pracovať a dospieť tak k spokojnosti a vyrovnanosti je podľa Evy kľúč.

Úspešná talk show Evy
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Eva Černá)

Koncept sa skladá z talk show “Nad oblakmi je vždy slnko, alebo žiť život s vášňou”, ktorá je putovná a motivačnej knihy Žiť život s vášňou”, ktorú Eva predstaví čoskoro.

V oboch projektoch prezentuje Eva cez svoje skúsenosti aj cez životy a nažité životné situácie známych i menej známych no zaujímavých ľudí, že to všetko čo sa im deje je len život sám. Všetci žijeme rôzne príbehy, z ktorých mnohé máme podobné. Na príkladoch konkrétnych ľudí, s ktorými sa vedia diváci stotožniť, ukazuje ako sa dá aj v ťažkých chvíľach postaviť na nohy a snažiť sa vyskakovať nad oblaky, kde stále svieti slnko a žiť život s vášňou, teda poznať svoje vášne a cez ne sa rozvíjať a prejaviť. “Absolútnym základom je láska. Láska k sebe, ako napokon ku všetkému a každému. “Som presvedčená, že impérium lásky a jej rozpínavosti má veľký význam pre ďalší život na planéte Zem. Snaha o vzájomné pochopenie je cestou lásky tiež. Talk show i kniha je súčasťou konceptu motivácie a sebarozvoja na všetkých úrovniach človeka” vraví Eva Černá.

Úspešná talk show Evy
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Eva Černá)

- Reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu