Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Poznáme výhercov súťaže s filmom CHARLIE MORTDECAI

Mortdecai Zobraziť galériu (12)
Mortdecai (Zdroj: Bonton)

Topky.sk v spolupráci s distribučnou spoločnosťou Bontonfilm a.s. a barber shopom Gentlemans World pre vás pripravili súťaž o originálne filmové tričká Charlie Mortdecai..

Veľká fúzatá lúpež

Mortdecai, Charlie Mortdecai. Má rád peniaze, neslušné vtipy, alkohol a svoje sofistikované fúzy,  zamestnaný je ako aristokrat. V akčnej komédii Charlie Mortdecai (áno, film dostal meno práve po ňom) sa vrhne do veľkolepého pátrania po ukradnutom obraze, precestuje polovicu zemegule a bude čeliť mnohým protivníkom. Neodolateľne zhýralého Mortdecaia si s radosťou jemu vlastnou zahral Johnny Depp, sekundovať mu budú Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn či Jeff Goldblum.

Počas štúdií na pomerne slušnej druhoradej internátnej škole som prišiel na to, že v bitke môže vyhrať vlastne každý, pokiaľ je pripravený vraziť súperovi prst do oka,“ hovorí na margo svojho štýlu sám Mortdecai.

Zapojte sa do súťaže. Traja z Vás môžu vyhrať originálne filmové tričko s motívom akčnej krimi komédie Charlie Mortdecai a voucher na služby barber shopu Gentlemans World.

Stačí, ak správne odpoviete na súťažnú otázku.

Akú postavu hrá Gwyneth Paltrow vo filme Charlie Mortdecai?

A/ riaditeľku zemegule

B/ Mortdecaiovu manželku

C/ detektívku

Výhercovia:

Zuzana Ščerbová, Košice

Titič Julius, Humenné

Branislava Kotysova, Bratislava

Blahoželáme!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu