Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Braňo Nore: Neopúšťaj ma!

Braňo Mojsej Zobraziť galériu (7)
Braňo Mojsej

BRATISLAVA - Braňa Mojseja (37) hryzie svedomie! Jeho manželka Nora (47) mu dala jasne najavo, že mu neverí a nad ich manželstvom preto visí obrovský otáznik. „Hovorí, že ho to mrzí. To však povedal už veľakrát. Má strach. Cíti, že toto už bola možno posledná kvapka,“ povedala kontroverzná boháčka krátko po tom, ako mu včera popoludní prvýkrát zatelefonovala do ústavu na Prednej Hore.

„Posťažoval sa, že prežil hroznú noc. Dostal lieky, ale aj tak ho museli každú hodinu kontrolovať,“ prezradila Nora po tom, ako so svojím manželom včera popoludní okolo 17. hod. dovolala. Pôvodne sa s ním do vážnej debaty púšťať nechcela, no neovládla sa.

„Bola som tvrdá. Pýtala som sa ho, ako si to predstavuje. Dokola tvrdil, že ho to mrzí, a že odteraz bude všetko inak. Ja však tomu už tak ľahko uveriť nedokážem,“ neskrývala sklamanie a hnev milionárka z Pereša.

Podľa jej slov Braňo je veľmi depresívny a najviac sa obáva rozpadu ich trojročného manželstva. „Cítim, že sa bojí. Povedala som mu, že na ulici ho nenechám a pomôžem mu aj finančne, takže kvôli peniazom sa znepokojovať nemusí. Tvrdil, že ma má rád a život bezo mňa si nevie predstaviť. Na to však mal myslieť aj vtedy, keď dvíhal pohárik," povedala nekompromisne Nora.

Spevák, ktorý by sa mal liečiť minimálne šesť týždňov, sa vraj už nevie dočkať, kedy ho manželka navštívi. Pôvodne tam mala ísť až o dva týždne. "Hľadal príčiny, prečo by som sa mala vybrať skôr. Zobral odo mňa len tristo korún, z ktorých už vyplatil povinné príspevky v liečebni - 70 a 50 korún, a tiež si už kúpil rožky a syr. Ostalo mu len 30 korún. Vie, že ho nenechám bez peňazí, no predsa sa chcel uistiť a počuť to z mojich úst," zverila sa Nora a dodala, že to, že Braňo dva dni seká dobrotu, ešte nič neznamená. O tom, či mu predsa len odpustí, si ešte hovoriť netrúfa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu