Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovci sa vracajú do TV!

Mojsejovci Zobraziť galériu (8)
Mojsejovci

BRATISLAVA - Kontroverzní manželia Mojsejovci sú späť! Len v júni zabuchli za sebou dvere v Markíze, kde bodovali so svojou reality show Mojsejovci a už sa opäť chystajú na veľký návrat. Nie však k repčíkovcom! S tými sa totiž boháči z košického Pereša nerozišli v najlepšom.

Ich kroky vraj smerujú do konkurenčnej TV JOJ. Tam by mali na jar odpáliť vlastnú reláciu. A opäť v nej pôjde o peniaze! V novom jojkárskom formáte, ktorého tvárami by mal byť kontroverzný manželský pár, už nepôjde výhra z kasy Mojsejovcov, ale zo zdrojov televízie. Dokonca by tento program nemal mať ani prvky reality show. Podrobnosti o pripravovanej relácii hovorca Jojky Ľudovít Tóth prezradiť nechcel. Povedal však, že televízia "si chce aj naďalej udržať vysoké čísla sledovanosti a v hre je viacero variantov jarnej programovej štruktúry".

Na otázku, či Jojka ráta aj s "výpomocou" Mojsejovcov, diplomaticky odvetil: "Zatiaľ je predčasné vyjadrovať sa k tejto téme." Zdržanlivý bol aj samotný Braňo Mojsej (37). "To, čo bude na jar, je ešte ďaleko. Momentálne sa venujeme iným záležitostiam. Ja chcem čo najskôr sprevádzkovať liečebňu pre alkoholikov a Nora pracuje vo svojej firme," povedal košický spevák. Markíza o "kolaborácii" Mojsejovcov ku konkurencii nevedela. "Máme však informácie, že majú veľký záujem opäť sa vrátiť na televíznu obrazovku," uviedla hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Či si Jojka a Mojsejovci nakoniec tľapnú na spoluprácu, ukáže najbližší čas. Jedno však je isté už dnes. Boháči z Košíc si za svoje služby určite vypýtajú poriadne mastný honorár. Veď ako sa už viackrát vyjadrili: "Zadarmo, ako to bolo v prípade ich vlastnej reality show, už robiť nebudú!"
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu