Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrbatý na Silvestra v pôrodnici: Dcérka sa už vypýtala na svet!

Hrbatý s manželkou Nelou.
Hrbatý s manželkou Nelou.

BRATISLAVA – Na nový rok ich čakajú veľké zmeny! Jeden z našich najlepších tenistov Dominik Hrbatý (32) trávil posledný deň v roku v nemocnici. Jeho manželka Nella Petrová (30) porodila dcérku Ellu.

Známy športovec Dominik Hrbatý, ktorý si v septembri tajne za manželku zobral dlhoročnú priateľku Nellu Petrovú na pláži rezortu Palm Island na ostrove Svätý Vincent a Grenadíny, prežíval najdojímavejší Silvester.

Podľa našich informácií mladomanželia posledný deň v roku trávili v pôrodnici. Keďže termín pôrodu mala Nella naplánovaný presne na Dominikove narodeniny, čo je 4. januára, chceli sme v posledný deň v roku zistiť, či sa už ich prvorodené dieťa nepýta na svet. Budúci otec nám odpísal, že momentálne nemá mať čas nám odpovedať, a máme sa mu ozvať zajtra. 

Ich dcérka sa rozhodla predsa len prísť na svet o pár dní skôr. Rodinka Hrbatých sa tak tesne po polnoci rozrástla o ďalšieho člena. "Teraz idem na návštevu za babami," napísal nám dnes doobeda Dominik, ktorý dal svojej dcérke meno Ella.  Merala 51 cm a vážila 3500 gramov.  


S kým absolvuje dcérka Dominika Hrbatého prvé kroky na kurte? Viac TU

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu