Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Panika aj v Markíze: VyVolení v Čechách valcujú Big Brother!

VyVolení moderátori Karin Haydu a Michal Hudák.
VyVolení moderátori Karin Haydu a Michal Hudák.

BRATISLAVA - "Zaručene úspešný" a licencovaný formát Big Brother dostane zrejme od kontroverzných a (ne)skopírovaných VyVolených poriadnu lekciu. Tí totiž v susedných Čechách prevalcovali Veľkého brata už v druhý deň jeho vysielania, k čomu im výrazne dopomohol aj najčítanejší český denník Blesk. Jojka si už teraz mädlí ruky a verí v podobný úspech kontroverznej reality show aj na Slovensku.

Pre český Big Brother sa tento týždeň začal riadnou porážkou! Jeho nedeľňajší nástup na obrazovky TV Nova, keď ho sledovalo viac ako dva milióny divákov, bol síce veľkolepý, no napriek tomu nezaujal. Veď k jeho druhej časti v pondelok sa z nich pred obrazovku vrátilo už o takmer 900-tisíc ľudí menej! Jeden milión 330-tisíc Čechov uprednostnilo radšej konkurenčných VyVolených, ktorých vysiela TV Prima od 14. augusta. "Verím, že na Slovensku budeme podobne úspešní ako naši českí kolegovia," nádeja sa hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth a úspech VyVolených nepripisuje len tomu, že majú pred Veľkým bratom dvojtýždňový náskok. "Je to oveľa pozitívnejší a modernejší program," tvrdí Tóth.

Markíze tento výsledok tesne pred spustením dlho avizovanej reality show na sebavedomí určite nepridal. Napriek tomu sa však vytrvalo tvári, že je všetko v najlepšom poriadku. "VyVolení bežia na Prime už dva týždne a mnohí diváci si už na nich zvykli. Napriek tomu Big Brother v úvodnej časti zabodoval," bráni projekt hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Kto tento boj vyhrá, ukážu už najbližšie týždne. Kňažkovcov však určite posilnila aj ďalšia dobrá správa od našich susedov. Pražský mestský súd totiž zamietol návrh vlastníka licencie Big Brother, spoločnosti Endemol, na pozastavenie VyVolených na Prime a aj keď slovenské súdy ešte nerozhodli, očakáva sa podobný výsledok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu