Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Na čo Model míňa výhru?

Sľúbil, že za 2 milióny vyšetrí smrť otca, teraz kupuje byt a klávesy.
Sľúbil, že za 2 milióny vyšetrí smrť otca, teraz kupuje byt a klávesy.

BRATISLAVA - Sľuby, sľuby, iba prázdne sľuby... Víťaz kontroverznej reality show Mojsejovci Pavol Model Petrík (23) sa po prevzatí dvojmiliónovej výhry z rúk košických boháčov dušoval, že časť peňazí použije na vyšetrenie záhadnej smrti svojho otca. No dnes je všetko inak. Neprešiel ani týždeň a v jeho finančnom rozpočte kolónka s touto položkou chýba. Teraz mieni toto bohatstvo utratiť za nový byt a klávesy!

Model sa ešte v nedeľu bil do pŕs, že vyšetrí okolnosti smrti svojho otca Pavla (= 50) spred dvoch rokov. Nateraz však tento problém odsunul na vedľajšiu koľaj a peniaze z výhry mieni investovať inak.

"Rozmýšľam nad tým, že sa presťahujem do Bratislavy, alebo si kúpim malý byt v Košiciach. Uvidíme, podľa situácie. O záležitosť s otcom sa stará predovšetkým moja mamina s právnikom. Ľady sa však už pohli a to som rád," tvrdí sympatický Paľo. Študent Strojníckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach teda na svoje srdcervúce slová spred týždňa veľmi rýchlo zabudol a v najbližšom čase sa chce venovať predovšetkým hudbe.

"Pôjdem si kúpiť nové klávesy," plánuje nádejný hudobník. Braňo Mojsej mu však veľké investície do hudby neodporúča. "Ja som do nej dal nemalé peniaze a nič z toho. Nech najprv urobí jednu dobrú pesničku, s ktorou prerazí, a potom nech investuje," radí mu košický milionár a so smiechom dodáva: "Alebo nech ide do Las Vegas a staví na jedno číslo."

Hoci Modelovi padlo dvojmiliónové bohatstvo rovno do lona, mladík tvrdí, že charakter mu nepokazí: "Nemám dôvod meniť sa. Chcem zostať ten istý Pavol Petrík, akým som bol doteraz."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu