Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zúrivá Nora: Nakričala na psychológa!

Mojsejová obvinila Fabiána, že odflákol prácu.
Mojsejová obvinila Fabiána, že odflákol prácu.

BRATISLAVA - V reality show Mojsejovci prepukol ďalší škandál! Nora Mojsejová (47) vo včerajšom živom prenose, kde dostal padáka Robertino Nemec Stefanelli (40), obvinila dvorného psychológa finalistov Dušana Fabiána z toho, že do relácie vybral súťažiacich, ktorí neboli psychicky v poriadku.

Podľa panej Pereša Fabián urobil hneď niekoľko profesionálnych chýb. Jednou z nich bolo posunutie Dany Mejkpísovej Podhradskej (29) do finále, pretože brala antidepresíva.

Stredajší živý prenos hneď v úvode poznačil ostrý konflikt medzi Mojsejovou a psychológom Fabiánom. Ten údajne nediagnostikoval depresívne stavy u Mejkpísovej, ktorá sa tak dostala medzi dvanástku súťažiacich. Manželka Braňa Mojseja pri jej vyhadzove spomenula, že hlavným dôvodom jej odchodu boli práve duševné stavy. A za toto ju, podľa jej slov, ostro odsudzovali viacerí ľudia. Nora však včera vytrvalo tvrdila: "Ako je to možné, že brala antidepresíva. Ako to, že sa dostala do domu. Urobili ste veľkú chybu. Prosím vás o odpoveď," kričala na lekára Nora Mojsejová.

Rovnako sa jej nepáčilo, že Fabián hovoril o Mejkpísovej duševnom stave aj v médiách. "Porušili ste lekárske tajomstvo," kričala Nora. Prekvapený psychológ sa pohotovo bránil: "Hovoril som o tom až po jej vypadnutí. Je však pravda, že pred jej postupom sme s kolegami nenašli žiaden nález," priznal profesionálnu chybu.

Nechutná hádka sa teda skončila ponížením známeho psychológa, ale svoju krivdu si "užil" aj vypadnutý súťažiaci. Padáka z Pereša dostal tentoraz Robertino Nemec Stefanelli, ktorý na rozlúčku so sklonenou hlavou povedal: "Cítil som, že vypadnem."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu