Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kde sú dva milióny pre víťaza?

Mojsejovci
Mojsejovci

BRATISLAVA - Zostávajúci finalisti reality show Mojsejovci majú strach. Obávajú sa, že víťaz súťaže sľúbené dva milióny neuvidí! Exproducent relácie Jeffo Minářík totiž tvrdí: "Mojsejovci vymýšľajú škandály, aby nemuseli výhru vyplatiť." Nový Čas sa preto rozhodol vypátrať, kde sú dva milióny pre výhercu.

Spevák Braňo Mojsej (37) si stále stojí za tým, že výhra pre víťaza reality show je už v depozite. "My s peniazmi už nič neriešime. Odovzdali sme ich prevodom na účet a máme o tom aj potvrdenie," dušuje sa Braňo. Tajomstvo, kde sa dva milióny nachádzajú, si však manželia Mojsejovci s Markízou pohadzujú ako horúci zemiak.

Správcovskú spoločnosť, ktorá sa o tučný balík peňazí stará, označili za predmet obchodného tajomstva a odmietli ju predstaviť. Polemiky o tom, či Mojsejovci peniaze skutočne odovzdali, umocňuje fakt, že košickí pracháči a aj markizáci dôkazy o zrealizovaní platby taja. Kde peniaze - určené pre jedného zo štvorice finalistov, ktorí sa prebojovali až do záverečnej fázy celého projektu - naozaj sú, je vo hviezdach.

Blamáž, ktorú by Markíza utrpela, ak by finančná výhra odovzdaná nebola, však najsledovanejšia komerčná televízia na Slovensku nepripúšťa. A to aj v prípade, že by to "zacvakala" z vlastnej kasy. "Garantujeme, že víťazovi reality show Mojsejovci budú vyplatené dva milióny korún," ubezpečuje hovorkyňa Repčíkovej televízie Ivana Semjanová. To, že pôjde o peniaze z vreciek Mojsejovcov, už obišla.

Guláš, ktorý vznikol za posledné dva týždne od prevalenia škandálu so zmanipulovaným esemeskovým hlasovaním, prihrievajú obe strany. Hoci to na začiatku bombastickej reality show vyzeralo tak, že dvojmiliónovú výhru zaplatia košickí boháči, dnes je postavu štedrého darcu ťažké identifikovať. Otázne je aj to, či výstrední manželia neboli v tejto veľkej hre o veľké peniaze iba figúrkami, ktoré relácii prepožičali len svoje tváre...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu