Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mojsejovci: Auto vyhral Repčíkov príbuzný!

Mário Zamec
Mário Zamec

BRATISLAVA - Tak toto hádam nemyslia vážne! Novučičké auto, ktoré malo byť náplasťou pre jedného z oklamaných esemeskujúcich divákov v reality show Mojsejovci, získal príbuzný generálneho riaditeľa TV Markíza Vladimíra Repčíka! Škandál okolo šou sa tak zamotáva viac a viac. Ide "len" o zhodu náhod, alebo je za všetkým zámer?

Do žrebovania o nové auto boli podľa TV Markíza zaradení všetci diváci, ktorí telefonovali do relácií Hot line alebo Quiz show, respektíve poslali esemesku na číslo niektorého z finalistov ešte predtým, ako sa celá kauza okolo falšovania hlasov prevalila. Išlo o akési "odškodné", keďže snaha fanúšikov aj peniaze vyhodené za esemesky vyšli úplne nazmar. Bol však "odškodnený" ten správny človek?

Výhercom novučičkého volkswagenu sa stal Mário Zamec z Bošáce. Ako sa podarilo zistiť Novému Času, ide o príbuzného generálneho riaditeľa TV Markíza Vladimíra Repčíka. "Vladimír Repčík je bratrancom mojej mamy," potvrdil nám výherca, otec štvorročnej Ninky, ktorý si akurát pred týždňom kúpil jazdené auto. Vzápätí dodal, že sa s Repčíkom ani jeho rodinou pravidelne nestretáva. Silnému tieňu podozrenia, ktorý sa však nad ním vznáša, sa zrejme nevyhne. A fakt, že "výherným" volaním bolo práve to jeho o 16.40 hod. (keď sa nevysiela ani jedna zo spomínaných relácií, a kedy, ako sám priznal, ani netelefonoval), celú situáciu len zhoršuje...

Zlého "tušáka" mal pri žrebovaní aj Braňo Mojsej. ,,Niečo sa mi tam nezdalo. Auto vyhral divák, ktorý vytočil audiotextové číslo do relácie Quiz show alebo Hot line o 16.40 hod.! takomto čase sa však ani jedna z nich nevysiela! Okamžite som sa prítomných, vrátane notárky, opýtal, ako je to možné. Normálnu odpoveď som však nedostal," rozhorčoval sa pán domu na Pereši.

Iný pohľad na vec má samotný Vladimír Repčík: "Priznám sa, že ma to prekvapilo. Svedčí to o tom, že Slovensko je malá krajina. Chcem mu touto cestou pogratulovať. Dlho som ho už nevidel, vôbec neviem, ako teraz vyzerá." Možnosť, že by bol celý mojsejovský cirkus vrátane poslednej odhalenej kauzy okolo výhercu auta útokom namiereným proti jeho osobe, však jednoznačne vylúčil. "V žiadnom prípade. Program sa voči televízii Markíza vyvíja veľmi korektne a môžem garantovať, že my za škandály nenesieme žiadnu zodpovednosť," prízvukoval Repčík.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu