Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozboril nezvláda psychický nápor

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Tvrdé obvinenia manželov Mojsejovcov na adresu moderátora ich reality show Vila Rozborila (37) a odhalenie škandálu s falšovaním diváckych hlasov ho dostali na kolená. Nedvíha telefón, vyhýba sa novinárom a chodí ako bez duše.

Jeho povesť dostala riadnu facku, a až dosiaľ neohrozená moderátorská kariéra má vážnu trhlinu. Prečo sa však Vilo nebráni? Prečo zaryto mlčí a nepovie pravdu?

Po tom, ako sa prevalil lapsus s manipuláciou diváckych esemesiek, musel Vilo Rozboril čeliť neznesiteľnému tlaku. Obvinenia, že je namočený v tomto nechutnom podvode však odmietal. Ľadovou sprchou však preňho boli až vyjadrenia Braňa Mojseja, ktorý ho označil za jedného z hlavných iniciátorov nekalých praktík namierených proti nemu a jeho manželke Nore. Vtedy sa Vilo stiahol do úzadia a prestal s médiami komunikovať. Počas prípravy včerajšieho priameho prenosu vraj pôsobil veľmi nervózne a roztržito. Ostrieľaná televízna hviezda sa údajne nedokázala poriadne sústrediť na text a nácvik večerného živého vysielania. Nečudo, veď Vilo teraz hrá o všetko. Po ukončení vysielania jeho relácie Vilomeniny je práve reality show Mojsejovci hlavným zdrojom jeho príjmov. Podľa zistení Nového Času mu iba za jeden priamy prenos "kvapne" asi 50-tisíc korún! Ak by mu Mojsejovci odrezali prístup k tejto zlatej žile, jeho existencia by mohla byť ohrozená.

Zdá sa, že nateraz je kauza Mojsejovci verzus Rozboril zažehnaná. Tak to aspoň vyzeralo v čase našej včerajšej uzávierky. Podľa hovorkyne TV Markíza Ivany Semjanovej si znepriatelené strany v utorok večer tľapli na dočasný mier. "Vilo bude našu reality show uvádzať aj ďalej, no náš vzťah k nemu bude už len čisto pracovný," zdôraznil Mojsej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu