Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Braňo Mojsej: Vilo, nechceme ťa už vidieť!

Vilo Rozboril
Vilo Rozboril

BRATISLAVA/KOŠICE - Vzťah medzi moderátorom reality show Mojsejovci Vilom Rozborilom (38) a manželmi Mojsejovcami sa každým dňom vyostruje! Podľa boháčov z Pereša je táto tvár Markízy chorý psychopat, ktorý je za peniaze schopný urobiť čokoľvek. Čo všetko vidí Braňo Mojsej za usmievavou tvárou Rozborila?

Ako to momentálne vyzerá v kauze Mojsejovci verzus Rozboril?

- Celá situácia sa zo dňa na deň mení. V pondelok sa k všetkému, o čom sme už vedeli, pridali ďalšie skutočnosti. Sú to veľmi vážne veci, ktoré budú mať dohru pred súdom. Všetky detaily sa krásne skladajú do jednej kompletnej mozaiky. Dostali sa nám do rúk nové dôkazové materiály, s pravdou vyšli von aj mnohí ľudia z Jam Filmu. Bude to pre Vila veľmi tvrdé.

Čo máte presne na mysli?

- V súvislosti s našou reláciou sa vždy spomína zlatá klietka. Neviem, či sa v klietke (pozn. väzení) neocitne sám Vilo.

Za čo by mal ísť podľa vás sedieť?

- Spáchal podľa môjho názoru mnoho trestných činov. Na kastingu huckal ľudí, aby nám nadávali, že sme zlodeji. Mali pošpiniť naše meno. Versačeho sa neskôr snažil dotlačiť do toho, aby nám poškodzoval súkromný majetok. A to nie je všetko...

Ako jednu z podmienok, za ktorých ste ochotný v reality show pokračovať, ste uviedli výmenu moderátora...

- Áno, je to tak. Žiadame odstúpenie Vila Rozborila z moderátorského postu Mojsejovcov. Nahradiť by ho mohla napríklad Vera Wisterová, ktorá uvádza Quiz show.

Váš vzťah je teda na bode mrazu?

- Úplne. Rozboril je človek, ktorý potrebuje psychiatra. Neprestajne ho myká a má tiky. Má úplne zruinovaný osobný život. V pondelok sa nám do rúk dostala kazeta a to, čo je na nej, je úplný vrchol. Aj tá bude slúžiť ako dôkazový materiál na súde.

Ste teda presvedčený, že má v celom škandále prsty aj on?

- Iste, Vilo je v tom namočený až po krk. Neviem, či bol s Jam Filmom prepojený alebo fungoval ako "samostatná jednotka". Viem ale, že išlo o zámer.

Aký zámer?

- Podľa plánu sa mala relácia v tichosti dokončiť a veľký škandál mal nasledovať až potom. Ja a Nora sme z toho mali vyjsť ako tí zlí, chceli nás zlikvidovať, rozobrať na súčiastky a pripísať nám aj aféru so sfalšovanými hlasmi. Ale nepodarilo sa im to.

Ako ste za týchto okolností dokázali spolupracovať pri výrobe nedeľňajšieho vysielania?

- V nedeľu sa u nás odohral jeden veľký cirkus. Všetkých som cez prah pustil, pretože ma o to požiadala Markíza a ja som nechcel ohroziť výrobu. Odchod týchto ľudí však bol dramatický. Stratil som nervy a šéf Jam Filmu Jeffo MinaÝík, režisér Rado Štefanov a Vilo museli náš pozemok opustiť tajne a v sprievode mojej ochranky.

Čo ostatní členovia štábu?

- Odišli, žiaľ, ako poslední podvodníci. Mali len igelitky s osobnými vecami. Chceli vziať aj kamery a ostatnú techniku, tá však ostane u nás. Kým sa s nami Jam Film nevyrovná do posledného haliera, nič si nevezmú.

Koho z trojice - Markíza, Rozboril, Jam Film - považujete za hlavného vinníka kauzy?

- Definitívne to určí až súd. Neviem, či to je Rozboril, niekto z Jam Filmu alebo tretia osoba, ktorá touto úlohou niektorého z nich poverila.

Prečo to robili?

- Je to jednoduché. Keď nás niekto nemôže vystáť a keď je ešte k tomu aj blázon, nepozná hranice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu