Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Braňo Mojsej: Všetko bolo vopred naplánované

Braňo Mojsej
Braňo Mojsej

BRATISLAVA - Pre Mojsejovcov bol stredajší priamy prenos ich reality show v televízii Markíza poslednou kvapkou. Pracháči z Pereša to už nevydržali, vybuchli priamo pred kamerami a otvorene spochybnili transparentnosť celej hry. Vypovedali tým vojnu produkčnej spoločnosti Jam Film 1999, ktorá reláciu vyrába. Poslednej kvapke však podľa Braňa Mojseja predchádzalo mnoho ďalších...

Na ostatné živé vysielanie ste povedali, že všetko v ňom bolo naplánované. Jasné malo byť, kto bude novým Žolíkom, aj kto z hry vypadne...

- Áno, všetko bolo vopred dohodnuté. Horolezkyňu na prvé miesto dotlačili. Mala vyhodiť Ráša, ktorý bol pre produkciu "nezaujímavý". A podobné ťahy sa tu robili už od kastingov.

Aké ťahy?

- Mali vymyslený celý dej. Prostitútky, feťáčky, skupinový sex... Navyše nás s Norou chceli rozoštvať! Ovplyvňovali aj finalistov. Tá show však nesie naše meno a je to náš dom. A preto sa k tomu musíme vyjadriť! Ináč by sa to mohlo pokojne volať Jeffovci alebo Kronerovci. (Pozn. red.: Jeffo Minařík - šéf spoločnosti Jam Film 1999, Adriana Kronerová - bývalá dramaturgička tohto programu.)

Prečo ste však doteraz mlčali?

- Odstúpenie dramaturgičky Kronerovej sme žiadali od prvej chvíle. O našich nezhodách vedel celý štáb. Žili však v tom, že sme jeden tím a vzájomne si tak budeme kryť chrbty. Omyl! Minulý týždeň sme dokonca plánovali celý program zrušiť. Chceli sme sa spolu so všetkými finalistami postaviť a jednoducho odísť.

Prečo ste to neurobili? Nezdvihli sa a jednoducho celý tento cirkus neskončili?

- Ľudia z Jam Filmu nás nakoniec ukecali. Režisérovi som povedal, že ak je v relácii nejaká manipulácia, okamžite mi má na stôl položiť milión. Na kolenách však prisahal, že všetko je v poriadku. Takýto "prúser" by vraj nikto nechcel mať na rováši.

"Plán" štábu ste však mohli vy sám úplne nabúrať, keby ste v stredajšom priamom prenose neoznačili ako kandidáta na vypadnutie Ráša, ale niekoho iného.

- Je to tak. Ja som ho však označil, pretože jeho vyhodenie malo byť dôkazom. Dôkazom toho, že máme pravdu, a že sa tu robia nechutné machinácie.

Ako členovia štábu ovplyvňovali finalistov?

- Je toho hrozne veľa. O zákulisí Mojsejovcov pripravujeme knihu. Každý bude otvárať oči, keď sa dozvie, ako to v skutočnosti bolo. Kto komu koľko ponúkal, aby niečo urobil, alebo neurobil...

Plánujete podniknúť aj nejaké právne kroky?

- Určite. Budeme požadovať odškodnenie. To, čo sa tu teraz deje, nie je sranda. Na takýchto zavádzacích manévroch je postavená celá republika. Ľudia by si mali začať všímať nielen Mojsejovcov, ale aj to, o čo Mojsejovcom ide.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu