Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markíza pení: Jojka jej vyfúkla megašou Česko Slovensko má Talent!

Barbora Rakovská a Maroš Kramár boli v roku 2008 tvrami šou Slovensko má Talent. Kto to bude tento rok? Zobraziť galériu (4)
Barbora Rakovská a Maroš Kramár boli v roku 2008 tvrami šou Slovensko má Talent. Kto to bude tento rok?

BRATISLAVA – Čo sa už dlhšie pošuškávalo, je teraz potvrdené! Na jeseň budú Česi a Slováci spoločne hľadať talent. Veľkolepá šou sa však neobjaví na Markíze, ale na Jojke a českej televízii Prima. Pre topky.sk to potvrdila zástupkyňa spoločnosti FremantleMedia Andrea Gavačová.

Unikátny ťažiskový projekt, ktorý sme vídali v roku 2008 na obrazovkách Markízy, bude tento rok vysielať Jojka. A dokonca v rozšírenej verzii. Megašou Slovensko má Talent totiž naberie medzinárodný rozmer. Zapoja sa do nej aj Česi – prostredníctvom televízie Prima. Pôjde o podobný typ spolupráce, aká bola medzi Markízou a Novou v prípade Česko Slovenskej SuperStar.

„Definitívne môžem potvrdiť, že na jeseň sa objaví šou Česko Slovensko má Talent ako veľký federálny projekt na televíziách Joj a Prima,“ povedala pre topky.sk slovenská zástupkyňa spoločnosti FremantleMedia Andrea Gavačová. Tá sa momentálne nachádza vo francúzskom Cannes, kde na Medzinárodnom televíznom festivale dolaďuje s vedením spomínaných televízií detaily zmluvy.

Dôvod, prečo sa talentová šou neobjaví na Markíze, je jednoduchý. V Záhorskej Bystrici si zabudli uplatniť opciu na tento projekt. To sa im vypomstilo, pretože to využili vo svoj prospech členovia topmanažmentu na Kolibe. Podľa našich informácií je kvôli zrealizovaniu tejto dohody v Markíze dusno.

„S televíziou Joj pôjde o nadštandardnú partnerskú spoluprácu dlhodobého charakteru. Toto je iba jeden z ťažiskových formátov, na ktorom sa spolu chceme podieľať,“ dodala zástupkyňa spoločnosti FremantleMedia Gavačová. Tá už s Jojkou v súčasnosti „robí“ projekt s názvom Showdance.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu