Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Znechutený Oklamčák z Miss: Bola to hanba!

Jozef Oklamčák
Jozef Oklamčák

BRATISLAVA – Nedáva si servítku pred ústa! Odborník na ženskú krásu a spoluorganizátor Miss Slovensko – Jozef Oklamčák (53) otvorene kritizuje víkendovú súťaž krásy. Podľa jeho slov to bol jeden veľký trapas.

Obrovské sklamanie! Tak by sa dala charakterizovať víkendová súťaž krásy Miss Česko–Slovensko 2010, ktorá mala oživiť ideu voľby najkrajšieho dievčaťa medzi týmito krajinami. Žiaľ, nedopadlo to podľa očakávaní.

Počas sobotňajšieho galavečera konajúceho sa v Prahe sme totiž nevideli žiadne nablýskané korunky krásy a ani slzy šťastia. Nespoznali sme ani absolútnu víťazku a tiež žiadne vicemissky. Namiesto toho boli diváci a hostia prítomní na prenose svedkami odovzdávania uletených a mierne urážajúcich ocenení:

Miss Vešiak - Zuzana Putnářová - cena za naj...? (ako ocenenie dostala vešiakové ramienko).

Miss Eiffelovka – Marcela Ševčíková – cena za najvyššie dievča v súťaži (dostala ocenenie v tvare známej stavby).

Miss Alt – Aneta Vignerová – cena za najhrubší hlas (ako ocenenie dostala trúbu).

Miss Škandál – Veronika Pompeová – cena za to, že prestala chodiť do kostola (ako ocenenie dostala maslo – na hlavu).

Zvláštne tituly však neboli jediné, čo kazili celkový dojem. Pokrivkával tiež televízny koncept a scéna. Negatívne pocity zo šou má aj Jozef Oklamčák, ktorý sa už vyše dvadsaťdva rokov zaoberá organizáciami podobných podujatí. „Český autor projektu – pán Zapletal úplne zdehonestoval súťaže krásy. Bol to škandál a urážka prítomných dievčat. A tie tituly... Ak to niekomu pripadalo vtipné, tak mňa osobne to urážalo. Aj za súťažiace slečny,“ ostro kritizuje sobotňajšiu súťaž Oklamčák, ktorý bol súčasťou projektu a členom poroty poslednej Miss Česko - Slovensko v roku 1993. V súčasnosti organizuje so spoločnosťou Forza súťaž Miss Slovensko.

Počas sobotňajšieho večera reprezentovala našich západných susedov víťazka minulého ročníka Miss ČR Aneta Vignerová a pätica vicemiss posledných troch rokov Lucia Smatanová, Hana Věrná, Zuzana Putnářová, Veronika Pompeová a Veronika Chmelířová. Slovenský tím tvorili minuloročná Miss Universe SR Denisa Mendrejová a vicemiss Lea Šindlerová, Marcela Ševčíková, Sandra Manáková, Martina Tóthová a Barbora Palovičová. Viac fotografií a informácií o Miss Česko-Slovensko 2010 nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu