Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mejkpísová: Prečo ma Nora chcela vyštvať zo svojho domu?

Dana Podhradská alias Mejkpísová
Dana Podhradská alias Mejkpísová

BRATISLAVA/KOŠICE - "Nora Mojsejová ma chcela vyštvať z domu," tvrdí exfinalistka reality show Mojsejovci Dana Podhradská (29), alias Mejkpísová, z Bratislavy. Pani z vily na Pereši ju údajne psychicky týrala, čím chcela dosiahnuť, aby z hry sama odstúpila. "A potom by na moje miesto dosadila svoju favoritku Barbie," hovorí Mejkpísová. Bolo to naozaj tak?

Nitrianka Nina Synaková (21), jedna z náhradníčok do mojsejovskej reality show s prezývkou Barbie, bola horúcou kandidátkou na miesto v dome na Pereši. Pokiaľ by sa niektorý z finalistov dobrovoľne vzdal, pravdepodobne by sa dostala späť do hry, keďže pravidlá hry to povoľujú.

"Nora ma mala veľmi rada a hrozne ma chcela do domu. Pred priamym prenosom mi povedala, že ak Mejkpísová odstúpi, išla by som na jej miesto," potvrdila zistenie Nového Času sympatická Nina. Nitrianska Barbie priznala aj to, že Nora Mejkpísovú doslova neznášala, no netušila prečo. Košickí milionári sa podľa Dany Podhradskej k nej nevraživo správali po celý čas jej pobytu vo vile.

"Pani Mojsejová mi dala pocítiť, že som v dome nežiaduca," povedala Mejkpísová. "Vyvíjala na mňa psychický tlak, aby som sama odstúpila, lebo chcela na moje miesto dosadiť Barbie," zdôrazňuje bývalá kriminalistka. Negatívny vzťah manželov Mojsejovcov k Bratislavčanke sa nezmenil ani po niekoľkých týždňoch. "Keby som vedel, že je na tabletkách, do domu by som ju ani nepustil, už je pre nás vzduch," tvrdí ešte aj dnes Braňo Mojsej (37).

Mejkpísová sa po vyradení z televíznej reality show rozhodla napísať autobiografickú knihu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa v nej objaví aj šťavnatá kapitola z mojsejovskej garáže. "Rozhodne to bude zaujímavé čítanie," láka budúcich čitateľov nádejná spisovateľka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu