Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Perla za perlou: Takto "trepali" naše celebrity v roku 2009!

Celebrity, ktoré v roku 2009 perlili. Zobraziť galériu (14)
Celebrity, ktoré v roku 2009 perlili.

BRATISLAVA - Je jedno, čo o mne napíšete, hlavne nech mám dobrú fotku. Tak toto je heslo niektorých známych tvári nášho šoubiznisu. A ako sa zdá, je im aj jedno, čo vypustia zo svojich úst. Topky.sk vám prinášajú top výroky slovenských celebrít za rok 2009. Aké nezmysly povedali?

Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Braňo Mojsej - Tliachanie o konci sveta

Kontroverzný obyvateľ Pereša Braňo Mojsej zavesil nedávno na svoju internetovú stránku video, v ktorom trepe o konci sveta a svojej samovražde.
„Niečo sa blíži a už teraz sa nám to začína ukazovať. Dejú sa veci, ktoré ukazujú cestu pre ľudstvo. Vidím rôzne výklady toho, čo sa stane. Nechcem povedať, že to bude Boží súd alebo proste vyššia moc, tam som sa ešte nedostal,“ tvrdí  Mojsej. Tým však jeho spoveď vo videu nekončí. „Niekoľkokrát som mal úvahy odísť z tohto sveta. Uvažoval som nad samovraždou, aj nad neviem čím, ale život sa týmto nekončí,“ tvrdil.
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Marta Jandová a Paľo Habera - Nechutný útok na adeptku Superstar

Česká Porotkyňa Marta Jandová spolu s ostatnými kolagami na jednom z kástingov dourážali dvadsaťdva ročnú speváčku kvôli jej nadváhe. Ich výroky na obézne dievča však boli až také silné, že sa ich televízia rozhodla nezaradiť do vysielania. Zábery však unikli na internetovú stránku youtube. 
Aj potom, ako dievča opustilo miestnosť, bolo ešte stále predmetom debaty. Tá bola bez jej prítomnosti ešte tvrdšia:
Jandová: Mne z toho bolo zle. Ja som jej to musela povedať.
Habera: Dobre, že si jej to povedala. 
Jandová: Ona si tie ruky ani nedá k telu. Viem, že teraz som typická sprostá Jandová, ale ako si ona umýva prirodzenie?
Habera: Ako si môže vytrieť riť?
Jandová:
Tam sa nedostane. (smiech)
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Peter Marcin – V relácii urážal Czoborovú 

Peter Marcin vo svojej relácii, kde  si ako hosťa pozval Joža Pročka, zarýpal aj do Jožovej niekdajšej spolužiačky Zory Czoborovej.  „Ona bola milá, dobrá, skromná...,“ ospevoval Pročko svoju spolužiačku z vysokej školy. No kým rozmýšľal nad ďalším pekným prívlastkom, slovo mu zobral Peter Marcin. „Si si istý, že hovoríš o Czoborovej?“ povedal s veľkým smiechom. 
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Nora Mojsejová -  O manželovi: Je to hovädo!

„Teraz, keď mám dosť veľa starostí, sa takto zachová k svojej žene len hovädo, nie manžel,“ priznala Mojsejová. V rozhovore pre topky.sk sa blysla aj úprimnými odpoveďami, kde priznala, že jej manžel surovo nadával: „A ešte mi nadával do ku...v starých.“ Na otázku či Braňove alkoholové prešlapy uškodili jej obchodom odvetila: „Moji obchodní partneri ma dobre poznajú. Neodráža sa to nijako. On je pre nich bezvýznamný človek. Obyčajný šašo. Komediant.“
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Juraj Mokrý-  Neustále narážky na Maštalíra, že mu nasadil parohy

Odkedy sa prevalil rozchod hereckej dvojice Diany Mórovej a Juraja Mokrého, bol Juraj ten, ktorý neustále naznačoval, že za jeho rozchodom stojí niekto tretí. Presnejšie, herec Tomáš Maštalír.
„To zložil Tomáš Maštalír. Táto exhibícia skončí prelúdiou jeleňov,“ povedal na odovzdávaní cien Musiq 1 exmoderátor, zatiaľ čo si nad hlavou ukazoval parohy. „Tie som si zrezal,“ dodal herec pred preplnenou sálou.
To nebolo jedinýkrát kedy na neho útočil. Pri každom rozhovore, pre akékoľvek médium naznačoval to isté dookola. Dokonca nedávno nahral video s Fantomasom, kde si objednáva Maštalírovu vraždu.
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Topky.sk)
Ivana Christová- Moderátorske faux pas: Prirovnala smrť Jacksona k nápoju

Bývala modelka Ivana Christová sa ako moderátorka príliš nepredviedla. Na krste nového alkoholického drinku jej reč prítomným hosťom doslova vyrazila dych. Keďže chcela byť aktuálna na začiatok preto nezabudla poprosiť prítomných hostí, aby si uctili pamiatku na zosnulého Kráľa popu Michaela Jacksona. „Kráľ umrel, novinka prichádza! Kde niečo končí, niečo nové začína,“ znelo približne v takejto podobe z jej úst a ohlásila príchod Paviela Rochnyaka, ktorý bol tvárou značky.
To nebolo v ten večer všetko. Hostí vyzvala k prípitku a „zaklincovala“ to touto vetou: „V Afrike deti zomierajú od smädu, ale my máme to šťastie, že môžeme piť tento nový luxusný nápoj.“
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)

Dara Rolins – Zabudla hovoriť po slovensky

Slovenská speváčka Dara Rolins žijúca v Prahe, ktorá v roku 2009 bola na obraze vďaka Česko Slovenskej SuperStar častejšie ako inokedy, mala dosť často problémy so svojou rodnou rečou. Jednoducho zabúda zrejme slovenské slovíčka.
Jej najpamätnejšie  nespisovné  spojenie bolo „šialok kávy“, kedy si ani náhodou nevedela spomenúť ako sa to správne povie. Dokonca tento slovný nepodarok si zapamätali aj ostatní porotcovia a občas ho ironicky použili.

Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Paviel Rochnyak – Priznal, že nie je moderátorka, ale umelec

V máji tohto roka sa po dlhom čase známy kaderník Paviel Rochnyak opäť objavil v spoločnosti.  Ako však vtedy tvrdil svoj comeback do komunity prominentov neplánoval. Mal na to aj svojské zdôvodnenie. „Ja nie som šoubiznis, ja nie som z televízií, ja nie som nejaký moderátor, nie som moderátorka, ja som umelec a robím to, čo patrí sa robiť, takže sa venujem predsa svojej práci,“ ozrejmil nám vtedy svojským prejavom Paviel.
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Kamil Mikulčík - Tesne po víťazstve v Eurovizii šokoval svojím vyjadrením

Spevák Kamil Mikulčík tesne po skončení slovenského finále Eurovízie šokoval novinárov svojim vyjadrením. „Chceli by sme sa poďakovať všetkým našim fanúšikom. Toto sme naozaj nečakali,“ bezprostredne opisoval svoje pocity Kamil krátko po tom, ako zišiel z pódia. „Pevne som dúfal, že nevyhráme,“  zaklincoval spevák svoju odpoveď.
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Peter Frolo)
Adela Banášová – Zhodila Mareša

Počas semifinálových kôl Česko Slovenskej SuperStar si Adela poriadne „vystrelila“ z jej moderátorského kolegu Leoša Mareša. Pri jednom z ich vstupov zahlásila toto:
Adela: Si pre mňa druhý najlepší moderátor.
Leoš: A kto je prvý?
Adela: Hocikto.
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Nela Pocisková- Na Eurovizii v Moskve nevedela odpovedať na otázky

Mladá speváčka Nela Pocisková, ktorá išla v máji ako slovenská víťazka reprezentovať Slovesnko do Moskvy spolu s Kamilom Mikulčíkom, sa postarala o menší rozruch. Keď robili miestni novinári so všetkými súťažiacimi kvíz pred kamerou, Nela žiarila najviac. Žiaľ, v negatívnom zmysle slova.
Otázka: Akú pieseň zvolila porota za vôbec najlepšiu skladbu Eurovízie?
Odpoveď všetkých: Abba – Waterloo
Nelina odpoveď: Céline Dion (uvedomuje si, že povedala hlúposť a následne sa odvracia od kamery)
Otázka: Ako sa volá najslávnejšie moskovské námestie?
Odpoveď všetkých: Červené námestie
Nelina odpoveď: Bolshoi divadlo
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)
Jozef Vajda– Navážal sa do Belohorcovej

Herec Jozef Vajda pri nakrúcaní šou poriadne naložil svojej exmilenke. Bývalá učiteľka sexu z jeho rozprávania vyšla ako „požieračka“ mužov, ktorá ich ruinuje finančne aj duševne. Vajda o Belohorcovej okrem iného prehlásil: „Učiteľkou sexu sa stala, až keď sme sa rozišli. Nič ma nenaučila, len som vedel, aké bude počasie,“ so smiechom útočil na svoju ex. „Nehanbím sa za žiaden svoj vzťah... Aj keď ma pripravil o niekoľko rokov života,“ zas si neodpustil štipľavú poznámku. Situáciu ešte zhoršil Peter Marcin. „Ja som si myslel, že ťa pripravila o niekoľko tisíc,“ nahodil Vajdovi na smeč. A ten ho zrejme s potešením prijal. „Nekomentujem, ale áno. Chodil som jej ukazovať počasie do teplých krajín,“ zaklincoval Vajda spomienky na spoločný život s moderátorkou.
Perla za perlou: Takto
Zobraziť galériu (14)

Zora Czoborová – Slovami nechtiac "pochovala" mamu

Cvičiteľka bola v roku 2009 jasným príkladom toho, že by si mal človek najprv dopredu premyslieť, čo povie. Keď totiž Zora účinkovala v Let´s Dance 3, chcela na deň matiek zahrať esemeskujúcim divákom na city. Žiaľ, svojimi slovami nechtiac „pochovala“ vlastnú mamu Valériu. „Je veľmi chorá, má horúčku 49 stupňov,“ zahlásila so smútkom športovkyňa do kamery. Keď sa však pozriete na lekársky teplomer, zistíte, že jeho stupnica siaha len po číslo 42. A to sú už horúčky, pri ktorých v komplikovaných prípadoch hrozí smrť! Takmer 50 stupňov by zrejme nikto neprežil. Zora, nabudúce dvakrát meraj, raz strihaj!


 

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu