Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SuperStar: Ďalej nejde Bagárová, vypadnutie očakávala

Monika Bagárová Zobraziť galériu (8)
Monika Bagárová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Monika Bagárová dnes nepostúpila do ďalšieho kola hudobného zápolenia mladých talentov a musela sa rozlúčiť s účasťou v Česko Slovenskej SuperStar. "Stopky" jej vystavili diváci súkromných televízií Nova a Markíza, ktorí mladú speváčku v hlasovaní podporili najmenej hlasmi. V šiestom bratislavskom finále odzneli v nedeľu pesničky z hudobnej stanice MTV.

Päť zvyšných účastníkov SuperStar si tentoraz vybralo dvojicu skladieb, ktoré sa stali populárne vďaka hudobnej televízii MTV. Martin Chodúr v bratislavskej Incheba aréne zaspieval pomalšiu pieseň skupiny REM Everybody Hurts. Ako druhú si vybral rockovú skladbu Lennyho Kravitza Are You Gonna Go My Way. Výkon mladého Ostravana ale všetkých členov poroty úplne nepresvedčil. Chodúr si tak musel vypočuť aj kritiku, na ktorú v súťaži zatiaľ nebol zvyknutý.

Popová skladba Justina Timberlakea Cry Me A River spôsobila pre zmenu problémy Miroslavovi Šmajdovi, čo bezprostredne po skončení nedeľňajšieho vystúpenia uznal sám. Oveľa lepší dojem zanechal po odohratí posledných tónov rockovej hymny Welcome To The Jungle od americkej kapely Guns 'n' Roses, za ktorú ho publikum odmenilo dlhotrvajúcim potleskom. Chválu si vypočul aj od členov poroty.

Nie práve vydarený večer v nedeľu a smutný večer v pondelok zažila Monika Bagárová. Ani hit Fallin 'od Alicie Keys, ani Sweet Dreams od Beyoncé nepatrili k tomu nejvydarenejšiemu, čo televízni diváci aj obecenstvo v bratislavskej hale mohli počuť. Traja zo štyroch porotcov tipovali, že tentoraz súťaž opustí práve Bagárová.

Nevyrovnanosť sprevádzala aj spev Jana Bendiga. Hit kapely Aha Take On Me v jeho prevedení označila porotkyňa Marta Jandová za Bendigov "najhorší výkon v súťaži". Pesničkou Why od speváčky Annie Lennox si ale porotcov i divákov uzmieril. Dominika Stará zvolila hit Avril Lavigne Complicated a skladbz Erika Claptona Tears In Heaven.

Za hlavného kandidáta na vyradenie zo súťaže označili Moniku Bagárovou aj slovenské stávkové kancelárie. Bookmakeri zo spoločnosti Fortuna na jej vypadnutie vypísali kurz 1,5:1, konkurenčný Tipsport jej šancu na vypadnutiu odhadol kurzom 2:1. Na ďalších dvoch miestach v "zraniteľnej" zóne sa podľa odborníkov na stávky ocitli Dominika Stará a Miroslav Šmajda.

Meno Česko Slovenskej SuperStar bude známe 20. decembra. V ďalšom finálovom kole budú porotcovia v sále - Dara Rolins, Marta Jandová, Paľo Habera a Ondřej Hejma - hodnotiť, ako si súťažiaci poradia s filmovými melódiami.


Viac informácií o Monikinom vypadnutí prinesieme už zajtra!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu