Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Koniec "upírskej" lásky: Sladký Robert Pattinson dostal kopačky!

Robert Pattinson a Kristen Stewart Zobraziť galériu (10)
Robert Pattinson a Kristen Stewart

LOS ANGELES - Dôvod na radosť v srdciach miliónov tínedžeriek! Mladý hollywoodsky idol Robert Pattinson (23) je totiž opäť voľný. Filmová partnerka Kristen Stewart (19), s ktorou tvoril pár aj v súkromí, mu povedala zbohom. Pýtate sa prečo? Vyľakala sa a vzala nohy na plecia!

Informáciu o rozchode prominentnej dvojice priniesol na svojich stránkach magazín OK! v najnovšom vydaní. Podľa blízkych priateľov hrdinov snímky Súmrak je dôvodom Robertova nedočkavosť. Údajne zobral ich ľúbostný vzťah príliš zhurta a zatúžil po odvážnom kroku vpred -  mladučkú Kristen sa snažil dostať pred oltár!

"Rob už hovoril o svadbe," povedal zdroj spomínaného časopisu. Ten zároveň prezradil, že ich vzájomné spolunažívanie zamestnávalo Kristeninu pozornosť natoľko, že si už nedokázala nájsť čas na svoju rodinu a priateľov. Situáciu preto riešila pomerne radikálnym spôsobom. "Povedala mu, že chce pauzu," dodal zdroj.

Či sú fámy o konci vzťahu zamilovaných "upírov" naozaj pravdivé, je nateraz otázne. V internetových diskusiách sa totiž fanúšikovia búria a slovám magazínu ani trochu neveria. Isté však je, že Robert a Kristen už majú za sebou zopár zásadných výmen názorov. Doteraz sa, napríklad, nevedeli zhodnúť na spoločnom bývaní. Zatiaľ čo tmavovláska sa snaží Roberta udržať v Los Angeles, on ako britský rodák túži po domove mimo hollywoodskeho pozlátka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu