Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hriechy Rolins a Jandovej: Holé prsia a zadok!

Dara Rolins a Marta Jandová Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins a Marta Jandová

PRAHA – Porotkyne Česko Slovenskej SuperStar Dara Rolins (35) a Marta Jandová (35) sú sexi ženské. Dokonca sa už ukázali aj v plnej kráse. Dara sa fotila úplne nahá a Marta ukázala holý zadok do kamery. Pozrite si tieto pikantné snímky!

Dara Rolins ešte pred plastikou pŕs nafotila snímky pre pánsky magazín Playboy. Pózovala na nich v akejsi džungli natretá bahnom. Zábery vyvolali dosť rozporuplné reakcie. Nie každému sa totiž zdali sexi a príťažlivé. Zatiaľ najodvážnejšou fotografiou na jej konte je záber, ktorý zachytáva Daru ležiacu vo vani v úplne priesvitnej podprsenke.

A zrejme podobná snímka už nikdy nevznikne! Dara sa totiž vyjadrila, že nahá sa už pred objektív nepostaví. Na posledných sexi fotografiách pred pôrodom jej bradavky prekrývala aspoň čierna páska a po pôrode si na nahé prsia priložila dcéru Lauru, takže nič neodhalila.

Ktovie, či ale teraz – keď si dala vymeniť silikóny v prsiach, nezmenila názor na odhalené fotografie. „Nie je nič krajšie, než vkusne nafotené nahé ženské telo. Nikdy som nemala nič proti a nemám ani teraz. Byť mamou neznamená byť puritánkou. Ale myslím, že o mojich prsiach už bolo napísané dosť, nechajme ich už na pokoji,“ napísala nám speváčka k tejto téme.

Na rozdiel od Dary ukázala Marta Jandová zatiaľ len svoj zadok. Stalo sa tak pred pár rokmi pri nakrúcaní zákulisných záberov počas turné jej kapely Die Happy. „Odhalila som sa iba na chvíľu a žily si kvôli tomu trhať nebudem,“ povedala nám Jandová.

Vy máte teraz jedinečnú príležitosť porovnať si pozadia oboch porotkýň v našej GALÉRII.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu