Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Trápny podraz na Rakovskú: V Markíze sa na ňu vykašľali!

Barbora Rakovská a v pozadí pohľad na tohtoročný DOD v Markíze. Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a v pozadí pohľad na tohtoročný DOD v Markíze.

BRATISLAVA – Odignorovali ju! Na sobotňajšom Dni otvorených dverí v Markíze nechýbala snáď žiadna známa tvár televízie. Moderátorku ťažiskového projektu Slovensko má talent Barboru Rakovskú (22) sme však hľadali márne. Podľa našich informácií ju do Záhorskej Bystrice nepozvali.

Ak by ste chceli na sobotňajšom DOD Markízy podpis či fotografiu od Barbory Rakovskej, mali by ste smolu. Bývalá televízna rosnička, ktorá sa zviditeľnila ťažiskovým projektom Markízy s názvom Slovensko má talent, skrátka neprišla.

Topky.sk teda zisťovali, prečo sa blondínka spomínanej akcie nezúčastnila, keďže sa jej tvár ešte stále spája s Markízou. Veď ju môžeme vídať napríklad v televíznych jingloch. Podľa našich informácií ju vedenie úplne odignorovalo. „Vôbec ju nepozývali,“ dozvedáme sa od nášho zdroja.

Keď sme sa pýtali na dôvod v Markíze, dostalo sa nám diplomatickej odpovede. „Aj napriek tomu, že Barbora Rakovská v súčasnosti nepracuje pre televíziu Markíza, produkcia ju chcela na DOD pozvať. Nepodarilo sa jej však s ňou skontaktovať,“ povedala nám hovorkyňa Oľga Dúbravská.

Zaujímavé však je, že topky sa s Barborou spojili behom niekoľkých minút. „Som mimo Slovenska,“ napísala nám Rakovská, ktorá si v termíne DOD evidentne urobila iný program. „V televízii Markíza už nepracujem. Nemala som dôvod tam byť. No verím, že fanúšikovia sa poriadne zabavili. Tak ako minulý rok,“ dodala Rakovská.

Podobne trpkú skúsenosť, kedy sa nedostala na zoznam pozvaných hostí, mala aj počas marcového odovzdávania sošiek OTO. Vtedy sa pompézneho galavečera tiež nezúčastnila. A to ani napriek tomu, že šou Slovensko má talent získala titul Program roka. Cenu si vtedy prišiel prevziať Barborin spolumoderátor Maroš Kramár, režisér Peter Nuňéz a dramaturgička Gabika Drobová.

 

Čo sa ešte dialo na DOD?

Tehotná Puškárová na DOD Markízy: Zlatica, nepreháňaj to!

VIDEO Deň otvorených dverí Markízy: Tlačenica a upotené celebrity!

Ďurianová: Lákala fanúšikov dráždivým dekoltom!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu