Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mojsejová sa bráni: Je to celé nedorozumenie!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (8)
Nora Mojsejová

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Košická podnikateľka lieta v problémoch. Dôvodom je podozrenie zo spáchania trestného činu podvodu. Ako však samotná podnikateľka tvrdí, celé je to nedorozumenie.

Noru Mojsejovú v stredu zadržali v Košiciach pre podozrenie z daňových machinácií. Príslušníci policajného zboru ju následne odviedli do Banskej Bystrice, kde sa podrobila výsluchu. Zadržaná bola až do dnešného popoludnia, pričom ešte o 11:00 bola vypočúvaná.

V súvislosti s touto kauzou sa vo večerných Novinách TV JOJ vyjadrila, že "celé je to nedorozumenie". V súčasnosti už má k dispozícii tím právnikov, ktorý sa týmto prípadom zaoberá a mal by sa pokúsiť vysekať ju z nezávidenia hodnej situácie. Do tej sa dostala potom, čo so svojím spoločníkom Dušanom K. mala údajne vymámiť na falošné faktúry od istej spoločnosti viac ako 760 000 eur v čase od decembra 2006 do apríla 2007.

Viac o kauze Nory Mojsejovej:
VIDEO Kruté správy pre Mojsejovú: Hrozí jej 15 rokov natvrdo!
Mojsejová: Práve sa potí na výsluchu!
Nora Mojsejová: Policajná razia!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu