Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kraus: Prichytený s blondínou! Andy, kto je tá šťastná?

Andy Kraus Zobraziť galériu (2)
Andy Kraus

BRATISLAVA – Známy vorkoholik Andy Kraus (41) si vie kúsok svojho voľného času aj poriadne užiť. A to v dobrej spoločnosti. Nedávno mu ju robila táto plavovláska!

Kraus: Prichytený s blondínou!
Zobraziť galériu (2)

Práca, práca a potom relax v obklopení žien! Seriálový mág Andy Kraus sa veru nemá na čo sťažovať. Darí sa mu v televíznom biznise a rozhodne zle nevyzerajú ani pauzy počas pracovnej vyťaženosti.

Šikovnému čitateľovi topiek sa totiž podarilo známeho humoristu prichytiť na stretnutí v jednom z bratislavských podnikov so sympatickou blondínou. Andymu sme spomínanú snímku ukázali a opýtali sa na zaujímavú ženskú spoločnosť.

„Išlo o narodeninový obed jednej mojej kamarátky,“ povedal topkám Kraus. A akú plavovlásku mal po svojej pravici? „Bol som tam s manželkou Danielou,“ prezradil nám zabávač.

Ten je ukážkovým príkladom toho, že aj zaneprázdnený chlap si vie nájsť pár minút na príjemné posedenie so svojou polovičkou.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu