Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Katy Perry: Chlapov balí na stiahnuté brucho!

Katy Perry vie ako na chlapov Zobraziť galériu (7)
Katy Perry vie ako na chlapov (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Mladá americká speváčka je presvedčená, že abecedu zvádzania dokonale pozná a rada sa o ňu podelí aj so svojimi fanúšikmi. Kľúčom k úspechu u príslušníkov opačného pohlavia je vraj správny postoj a ak si osvojíte práve ten jej, výsledok sa zaručene dostaví!

Odkedy je Katy sama, ženské rady rozdáva ako na bežiacom páse. Ak sa vraj chystáte zapôsobiť na objekt svojej túžby, mali by ste sa podľa nej predovšetkým zamerať na dokonalé držanie tela, a to bez ohľadu na to, v akej situácii sa práve nachádzate: "K svojmu postoju som veľmi kritická, pretože dokáže urobiť veľký rozdiel. Ja sa snažím stiahnuť bruško. Každý by to mal robiť, či už je na červenom koberci alebo nie."

Hoci speváčka zdôraznila, že zásady správneho držania tela je nevyhnutné dodržiavať neustále, je naozaj otázne, či si to vyskúšala na vlastnej koži čo i len jediný deň. Ak by tak totiž urobila, pravdepodobne by si večer necítila chrbát a bola by nútená dopriať si minimálne kvalitnú masáž. Možné je však aj to, že Katy má rokmi praxe tak vytrénované chrbtové svalstvo, že celodenné vťahovanie bruška a vypínanie hrudníka už ako záťaž vôbec nevníma.

Sympatickej tmavovláske samozrejme želáme, aby jej triky s vylepšovaním postoja pomohli na ceste za novou láskou. Jej posledný vzťah s Travisom McCoyom sa skončil len nedávno, a to po viac ako dvoch rokoch randenia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu