Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Sexica Megan Fox je v skutočnosti transvestita!

Megan Fox Zobraziť galériu (11)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hoci mnohí Megan zaraďujú medzi najpríťažlivejšie ženy sveta, ona sama s obľubou provokuje rečami o tom, že mužský svet jej vôbec nie je cudzí. Jej božské telo na obálkach prestížnych magazínov podľa nej totiž nie je ženské, ale patrí chlapovi v sukni!

Hviezda filmu Transformers sa opäť pokúšala pozdvihnúť náladu svojím "chlapským" humorom. Počas nedeľňajšej noci sa po prvýkrát prišla ukázať na udeľovanie Zlatých Glóbusov a priamo na červenom koberci vyhlásila, že v skutočnosti ako žena iba vyzerá: "Ja som transvestita, som proste muž."

O niečo serióznejšie však herečka vylíčila bezprostredné pocity v rámci svojej premiéry na podujatí takéhoto formátu. Netajila sa tým, že je až prehnane neistá, s nutkaním na vracanie a poriadne vystrašená. Navonok však Megan v zlatej róbe pôsobila neuveriteľne sexy a stala sa jednou z najkrajších ženských ozdôb celého večera.

Krásna tmavovláska sa nevyhla ani otázke ohľadne príprav na udeľovanie prestížnych filmových ocenení. Odpovedala s úsmevom na tvári a s dobrou náladou: "Mám v páse 56 centimetrov, ale v podstate už mesiac hladujem. Nie, srandujem. Veľmi často som robila Pilatesove cvičenia."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  






Megan Fox na odovzdávaní cien Zlatý glóbus.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu