Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najväčšie alkoholové prešľapy našich celebrít + VIDEO

Ivana Christová Zobraziť galériu (8)
Ivana Christová

Alkohol je metla ľudstva! A riadne občas pozametá aj s našimi známymi osobnosťami. Robo Mikla (26) o svojich problémoch pred pár dňami otvorene prehovoril a momentálne sa lieči na protialkoholickom. „Vďaka“ alkoholu sme už však mohli vidieť vystrájať aj Ivanu Christovú (37) či Jána Slotu (54).

Robo Mikla (26)
Kontroverzný spevák sa podľa vlastných slov nad sebou vážne zamyslel a rozhodol sa vyhľadať v boji s alkoholom pomoc odborníkov. Zaujímavé je, že o radu požiadal aj iného hriešnika - Braňa Mojseja. „Skúšal to na Prednej hore, teraz je v jednej nemenovanej liečebni. Kontak má jedine so mnou,“ povedal pre bleskovky.sk Mojsej. Nezabudnuteľný je prešľap Roba Miklu z jedného koncertu, kde na pódiu ukázal holý zadok.

Braňo Mojsej (40)
Rád o sebe vraví ako o vyliečenom alkoholikovi. Prvýkrát začal abstinovať v roku 1993 a vydržal sedem rokov. Potom však opäť prišlo pokušenie a Mojsej situáciu nezvládol. „Až v roku 2004 som sa išiel liečiť na Prednú horu,“ prezradil. Ako tvrdí, naposledy sa opil po šou Mojsejovci, kedy bol mimo celé tri dni.

Ivana Christová (37)
Pohárik vezme rada do rúk aj bývalá miss Ivana Christová. Občas sa stane, že si dopraje viac ako jeden. Najznámejší je jej prípad, kedy počas spoločenskej akcie skončila na dlážke. Vtedy to pripisovala šmykľavým podrážkam na topánkach. „Som východniarka, pijem veľa a rada, ale nikdy sa nena.ebem tak, že by som sa váľala po zemi,“ kričala chvíľu predtým, ako sa zvítala s podlahou pri nakrúcaní úvodnej časti Celebrity Campu.

Miro Noga (48)
Koncom roka 2005 sa objavila informácia, že herec konečne prekonal problémy s alkoholom. Počas nakrúcania jojkárskej šou Celebrity Camp na Filipínach sa to ale nepotvrdilo. S riadnymi obavami údajne sledovali členovia štábu Nogovo popíjanie už od skorého rána. Na jeho výkone v súťaži sa to však neodrazilo. Scény robil vraj len raz, keď boli kamery vypnuté.

Silvia Kušnírová (28)
Moderátorka politickej relácie Politika.sk havarovala v septembri 2007 v skorých ranných hodinách v Považskej Bystrici. Sama vraj nevedela, ako sa tam dostala. V krvi jej po nehode namerali 1,56 promile. V aute sa dokonca povaľovala fľaša vodky. Hoci televízia JOJ najprv za svojou moderátorkou stála, ľudia dali jasne najavo, že si ju už na obrazovke neželajú.

Ján Slota (54)
Ani politici nie sú neviniatka. A tým najmenším je v spojitosti s alkoholom Ján Slota. Svojrázny politik sa preslávil mnohými zaujímavými výrokmi na adresu Maďarov či kolegyne Anny Belousovovej - Malíkovej, ktorú raz miloval a inokedy nenávidel. Je však pravdou, že veľa z nich vyslovil zatriezva. Jeho najznámejším výrokom pod vplyvom alkoholu sa stala veta: „Nasadneme do tankoch a zrovnáme Budapešť.“



Ján Cuper (61)
V novembri roku 2005 obletela celé Slovensko správa o autonehode Jána Cupera. Ten pod vplyvom alkoholu nezvládol riadenie a spôsobil v Modre haváriu. Polajti mu vtedy namerali v krvi viac ako dve promile alkoholu. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu