Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Verešovej trapas: Zahanbila muža a divákom radšej ukázala prvú lásku!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Šokovala všetkých prítomných a takmer milión televíznych divákov! Modelka a tanečníčka v markizáckej šou Let´s dance 2 Andrea Verešová (27) v nedeľu večer predstavila divákom v priamom prenose svoju prvú lásku. Jej manžel Daniel Volopich (43) to len ťažko predýchaval.

Modelka a bývala Miss Slovensko Andrea Verešová neustále prekvapuje. Naposledy sa jej to podarilo v nedeľu večer, kedy všetkých prítomných doslova šokovala. Po dotancovaní salsy totiž na výzvu moderátorky Adely Banášovej, či pozná ešte niekoho z publika, v momente zareagovala: „Áno. Moja prvá veľká láska je tu, z 15 rokov. Volá sa Peter. Nevidela som ho viac ako 12 rokov. Som veľmi rada, že prišiel,“ netajila sa Verešová. V tej chvíli jej bolo zrejme jedno, ako sa jej manžel Daniel Volopich práve cítil.

Doslova ho dostala do úzkych a trpkosť v hrdle radšej spláchol minerálkou. Ten musí mať pri nej nervy zo železa. Toto nebol jej prvý prehrešok. Minulý týždeň všetkých šokovala svojim vrúcnym bozkom priamo na pery svojho tanečníka Petra Čadeka. Neustále výstrelky Andrey Verešovej si všimli aj moderátori. Neváhajú tak do páru vždy „zabŕdnuť“. „Raz si nedáš s Petrom pusu a už máš kvety,“ reagovala Adela Banášová, keď modelka dostala obrovskú kyticu červených ruží od svojho manžela. Bleskovky.sk sa chceli mladej mamičky spýtať viac na jej prvú lásku i na to, čo je povedal na jej úder pod pás manžel. Andrea však celý deň nezdvíhala telefón.

Fotku Verešovej prvej lásky si môžete pozrieť v galérii. Rovnako tak aj trpký výraz Andreinho manžela.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu