Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Monika Agrebi - speváčka a vizážistka Metalindy v jednom

Monika Agrebi a Metalinda Zobraziť galériu (7)
Monika Agrebi a Metalinda

Monika Agrebi, finalistka z šou Elán je Elán, ktorá bola favoritkou samotného veľkého Joža Ráža sa pomaly, ale iste udomácňuje na Slovensku.

Spôsobil to fakt, že skupina Metalinda hľadala dlho-predlho speváčku, s ktorou by naspievala duet. Keď sa na scéne objavila Monika, všetko bolo jasné. Nastalo zháňanie je telefónneho čísla, stretnutie a príjemná debata pri káve.

Peter Sámel pustil Monike skladbu z mobilného telefónu a napriek tejto modernej technike Monika okamžite súhlasila, lebo skladba ju očarila. O pár dní sa už objavila v štúdiu kapelky Metalinda neďaleko Senca a začala nahrávať. Po jednej skladbe nasledovala skúška druhej a Monika naspievala aj tú. A skvele. Peter jej ponúkol ďalšie a ďalšie pesničky, z ktorých sa pomaly, ale iste rodí album. Sólový, Monikin a v slovenčine.

Paradoxom je, že vďaka súčasnej skvelej hudobnej technike vznikol duet Kým skôr, ako sa dvojica – Monika a spevák Metalindy Patrik Imre - stretla. Keď sa však stretli, zúčastnili sa rovno istej spoločenskej akcie a Patrik poprosil Moniku, aby mu niečo urobila s vlasmi.

Vedel, že si privyrába aj ako vizážistka. Či ju chcel len vyskúšať alebo naozaj nebol so svojím účesom spokojný, to sa asi nedozvieme, isté však je, že po práci Monikiných šikovných prstov s jeho vlasmi bol nadšený. Na akcii sa celý večer usmieval a zabával. Dokonca aj počas recepcie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu